Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €

Një ide pak mjaft i madh

Mes gjakut, djersës dhe lotëve ne jemi zhvilluar nga një ide e vogël në një kompani për produktet e dizenjimit të thonjve e njohur në gjithë botën. Në qendër të aktiviteteve tona është prodhimi i produkteve të cilësisë së lartë, kombinimi i njohurive dhe materialeve të para më të mira. Ne e përdorim përvojën tonë dhe pasionin tonë për t’ju kënaqur ju.

Misioni

Pasioni ynë është dizenjimi i thonjve. Misioni ynë është të ofrojmë produktet më të mira dhe të promovojmë e të sfidojmë njerëzit. Ne do të shkojmë deri në fund dhe nëse është e nevojshme edhe më tej që pasioni për dizenjimin e thonjve të duket në produktet tona, dhe të shikojmë një buzëqeshje në fytyrën e çdo klienti. We love to see you shine – nded!

Produkti

Ne e kryejmë procesin tonë të prodhimit në pajtim me cilësinë dhe standardet më të larta të sigurisë. Ajo që na dallon ne janë monitorimi i vazhdueshëm i linjave të produkteve dhe optimizimi i procesit të prodhimit. Kjo shihet tek produktet tona për të kënaqur më mirë klientët tanë dhe për të garantuar suksesin tonë të përbashkët.

Nga ideja tek produkti

Ideja ka udhë të gjatë për të bërë përpara se të shkojë tek klienti në formën e një produkti të përfunduar. Nevojiten shumë vite diskutim idesh, shumë dhimbje koke dhe shumë testime për të zhvilluar një prototip. Pasi të jetë krijuar dhe aprovuar prototipi, është thelbësore të krijohen procese efikase prodhimi, të zbatohen idetë e marketingut dhe çdo aspekt i biznesit të balancohet. Ne mendojmë se kjo është ajo që na ka bërë ne prodhuesin lider për studiot e thonjve dhe shitësit në vetëm pak vite!

Cilësia është jetike

Ne nuk bëjmë punë me copa e nuk e kontraktojmë prodhimin tonë. Preferojmë të mbështetmi tek punonjësit tanë, dhe kjo ka sjellë rezultate. Një prodhim me cilësi të lartë dhe një atmosferë i këndshëm pune sigurojnë produkt përfundimtar të shkëlqyer për konsumatorët. E ne mbajmë gjithnjë një pamje të përgjithshme.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar