Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi

Konad

Template KONAD Vula Konad Template KONAD Vula
from 1,63 € *
4,08 € / 100 g
KONAD Sheshi vulosje Image Template Konad KONAD Sheshi vulosje Image Template
from 4,20 € *
9,77 € / 100 g
Scraper KONAD Speciale polake Konad Scraper KONAD Speciale polake
0,27 € *
0,77 € / 100 g
-46%
Vula KONAD Konad Vula KONAD
0,68 € *
1,94 € / 100 g
KONAD ngjyra përzierjen paleta Konad KONAD ngjyra përzierjen paleta
0,68 € *
2,00 € / 100 g
-46%
Template KONAD Vula Konad Template KONAD Vula
0,89 € *
2,23 € / 100 g
-45%
Template KONAD Vula Konad Template KONAD Vula
0,89 € *
2,23 € / 100 g
-45%
Mbajtësi i shablloneve KONAD Konad Mbajtësi i shablloneve KONAD
from 0,58 € *
2,90 € / 100 g
Mbajtës shabllonesh me sfungjerë pastrues KONAD Konad Mbajtës shabllonesh me sfungjerë pastrues KONAD
0,79 € *
1,65 € / 100 g
-46%
KONAD vulosje Guide CD Konad KONAD vulosje Guide CD
0,41 € *
-45%
Pullë KONAD Demoja shabllon Konad Pullë KONAD Demoja shabllon
50,00 € *
50,00 € / 1000 g
KONAD informacion broshurë Konad KONAD informacion broshurë
0,27 € *
-46%
KONAD Vulosje Image Collection Plate Konad KONAD Vulosje Image Collection Plate
25,60 € *
10,99 € / 100 g
KONAD Make-up Pinsel Set Konad KONAD Make-up Pinsel Set
6,02 € *
-45%
Konad Produkte të dekoroj thonjtë tuaj me Stencils vulosje vulosje dhe ngjyra. Konad është popullor në botë Nail art-Brand i Salons gozhdë dhe sallonet e bukurisë.
Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar