Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Kozmetikë / Kujdesi për flokët
Elina Flokët klip + klip në 24 i ka ngritur 5 cm
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

Klipe dhe Clamps janë të nevojshme gjithmonë për flokët më të gjatë. Edhe haircuts moderuar të shkurtra do të shpërblehen me këto pajisje dhunti të veçantë. Për mirëmbajtjen s'bie në sy që siguron 24 Vendosi clip flokët + clip e Zezë / Brown 5 cm e Elina.

Përforcon ose clip - Çfarë përshtatet kur?

Dallimet në mes pin bobby dhe clip flokët janë në radhë të parë Madhësi, në anën tjetër në operacionin. Ndërsa në flokë terminal është shtyrë në mes të dy pjesëve të energized metalike, clip flokëve është clamped nën tension. Ky clip gjithashtu ofron fillesa fortë rrokje. Terminalet mund të përdoret diskrete për të rregulluar fillesa të lirshme ose shumë të shkurtër. Kjo vlen edhe me klip, por ky fiksim po shihet qartë.

Aksesore flokeve ton në ton për dizajn diskrete flokëve

Ngjyra e zezë dhe kafe duken që s'bie në sy në flokë të errët apo janë nganjëherë edhe të padukshme. Gjithashtu mbuluar me flokë të lehta, sidomos clips flokët nëpër materiale hollë vështirë. Clips janë atëherë vërtet edhe të shihet, por megjithatë të veprojë diskrete dhe thjesht për shkak të Madhësi dhe formë të thjeshtë. Me qëllim për të rregulluar hairstyle me clip ose mengene, rekomandohet në varësi të strukturës së flokëve, përveç për të përdorur një produkt styling. Kondicioner ose llak janë gjithashtu të përshtatshme të tilla si xhel apo qiri.


Feedback
+

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar