Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Kozmetikë / Kujdesi për lëkurën
lavera krem Trupi
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

lavera Krem Trupi sigurojë kujdes trupit të pasur për lëkurën tuaj. Shumë njerëz nënvlerësojnë kujdesin e lëkurës, edhe pse kjo ka gjithë ditën për t'u marrë me të ndikimeve mjedisore. Edhe në qoftë se ne veshin rroba, lëkura është sulmuar dhe kështu ka nevojë për kujdes intensiv.
Kujdesit të lëkurës me krem trupi është një pjesë e kujdesit personal dhe siguron lëkurës me lagështi dhe ka për qëllim për të aktivizuar mekanizmin natyral mbrojtës dhe për të ruajtur.
Shëndetin e lëkurës mund të arrihet vetëm me kujdesin intensiv lavera Krem trupi janë të mbështetur.

Ne ofrojmë në dyqanin tonë tualetin më shumë lavera, vetëm shikoni në dyqanin tonë online, ku ju jeni të sigurt për të gjetur gjënë e duhur.


Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
5
Përmbledhje
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar