Dyqan Certified internet
Hotline tonë: +49 (0) 2428/8198992
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Mbi 150 xhel LED
Nga një vlerë të rendit të 29 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Ju jeni këtu: Kozmetikë / Make-up
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Indigo Rouge 5 g - rifreskoni dhe të modeluar çehre
Details
+
Indigo Rouge 5 g është ideale për ditën diskrete përbëjnë, por mund të jetë për mbrëmje apo për të fshehur lëkurë të lodhur dhe të zbehtë të aplikojnë. Fytyra është modeluar butë, duket ushtar i ri dhe të shëndetshme. Zbatuar drejt jep Rouge një pamje të shëndetshme dhe të bukur.

Rouge - të gjitha-rounder

Me ngjyra të drejtë dhe teknikën e duhur Rouge mund të jetë një fytyrë jo vetëm akt freskët, por edhe modeli. Pra, fytyra e rrumbullakët të duken më pak të plotë, një mjekër shquar zhytet në sfond. Për strukturimin dhe modelimin më tepër një hije delikate dhe matte duhet të zgjidhet. Në varësi të formës fytyrë Rouge është aplikuar më pas. Kështu të veprojë fytyrat gjatë harmonike, nëse ngjyra theks nga pika më e lartë e nofull është përafërsisht aplikuar horizontalisht drejt vijë e flokëve.

Në tonin e duhur është fjala për

Ndërsa Rouge në 1980 duhet të jetë aq i shkëlqyer dhe të bie shumë në sy, tonet delikate janë sot. Make up duhet të jetë si akt natyror dhe të pavënë re. Drejtë ton Rouge gjejnë gra në llojin e lëkurës dhe ngjyra e flokëve. Gjithmonë një e drejtë qëndron me tone të ngrohtë të kuqe me një sasi të vogël të verdhë. Pinks delikate janë ideale për çehre të lehta, lloje të errët me flokë të zeza dhe të ftohtë tonin e lëkurës mund të gërmoj më thellë në paleta ngjyra dhe zgjidhni Rouge në Pink apo Rose Wood.
Feedback
+

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar