Hotline tonë: +49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
Mbi 150 xhel LED
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Nga një vlerë të rendit të 29 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Ju jeni këtu: Kozmetikë / Make-up
Qerpik fallso

Details
+

"False qerpikët
të rrinë dhe zam.
qerpikët false
përmbajnë dy pjesë të rëna të lartë plastike të cilësisë dhe një tub i
Ngjitës. Ato janë të mbushura në mënyrë individuale në një paketë tërheqëse dhe vet
kështu si një dhuratë.
Aplikimin është shumë e thjeshtë. Ngjitës Apply dhe pastaj
të rëna butësisht në
dëshiruar pozicion. "

Feedback
+

Vlerësimet e përgjithshme

4

Përmbledhje

5
0
4
4
3
0
2
0
1
1

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€

nded ndërkombëtar