Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 49 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Kozmetikë / Aksesorë SPA
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SPRING2017

Aksesorë SPA

Që trajtimi termal (SPA) të bëhet një kënaqësi relaksuese
SPA është mishërim i  komfortit dhe relaksit. Nëpërmjet një trajtimi SPA mund të mundësojmë  një „arratisje“ të vogël nga jeta e përditëshme. Nëse bëhet fjalë pë masazh, manikyr, pedikyr, sauna, banjo me avull apo trajtim kozmetik, çdo gjë që i përket relaksimit dhe të ndjerit mirë, përmblidhet me nocionin  e mësipërm Trajtim termal (SPA). Përveç aplikimit vetë, një rol të rëndësishëm  luan ambjenti si edhe mjetet ndihmëse të përdorura. Një trajtim në sallonin e bukurisë është vetëm gjysma e relaksit, nëse peshqirët janë të fortë dhe të ashpër,apo  masazhi me gurë të nxehtë nuk është vërtetë i dobishëm  nëse gurët janë në temperaturën e gabuar. Prandaj, ne ju ofrojmë një gamë aksesorësh SPA, duke e bërë trajtimin një kënaqësi të vërtetë.

Nëse trajtimi bëhet në sallon bukurie apo privatisht në shtëpi, të gjitha produktet tona janë projektuar për të mundësuar një eksperiencë relaksuese SPA kudo që këto trajtime të bëhen. Relaksimi bëhet kaq shpejt! Aksesori ynë për manikyr, pedikyr  lehtëson punën dhe ofron komfort shtesë, në mënyrë që trajtimi të bëhet në mënyrë sa më të këndshme të mundëshme. Gjithashtu aksesorët tonë kozmetikë, i përmbushin këto standarte të larta. Mund të relaksoheni ju dhe klientët tuaj me një masazh me gurë të nxehtë me gurë me temperaturë ideale nga banja jonë. Prandaj, ne ju ofrojmë juve një gamë të gjerë aksesorësh SPA, në mënyrë që trajtimi të jetë një kënaqësi e vërtetë. Në këtë mënyrë mund të harrohet e përditshmja dhe shqetësimet për një moment të pëlqyeshëm. Jeta mund të jetë kaq e bukur dhe nëpërmjet aksesorëve tona SPA mbështetet kënaqësia efektive, që dëshirojmë.

Trajtimi termal (SPA) nuk është vetëm shplodhje apo relaksim për trupin por edhe balsam për shpirtin. Shpesh jeta plot tension ngadalësohet për një moment dhe bie në ujëra të qeta. Ndikim të veçantë ka këtu ambjenti. Vetëm në një atmosferë të këndëshme apo të qetë mund të shijohet kjo gjendje qetësie dhe relaksi. Aksesorët tonë të trajtimit termal (SPA) do të përmbushin këtë kërkesë, me një dizajn të lëmuar dhe të shëndetshëm, kështu që i përshtatetet mirë çdo sipërfaqeje. Binduni vetë në dyqanin tonë SPA dhe bëni një shëtitje virtuale nëpërmjet ofertës tonë – shumë të relaksuar pa marrë parasysh rrugën dhe presionin  e orareve. Dyqani ynë online, është gjithmonë i hapur për ju,  çdo ditë të vitit. Aty fillon trajtimi me SPA duke filluar me blerjet. Relaksohuni dhe hyni brenda!

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar