Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi
lavera pastë dhëmbësh
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

Formula pastrimin e kripës dhe grimcat e detit natyrore silicë gërryes me përdorim të rregullt ndihmon për të parandaluar prishjen e dhëmbëve, sëmundje çamçakëz dhe gurit.
Carvone naftës, e cila është veçanërisht i përshtatshëm për trajtim homeopatik, siguron një frymëmarrje të freskët natyrisht. Vaj Carvone merret nga çamçakëz me mente thelbësore.

Kripa e detit promovon mineralization e dhëmbëve dhe mishrat dhe parandalon prishjen e dhëmbëve dhe gurit. Silicë vepron si një substancë për pastrimin e dhëmbëve. Ajo siguron një pastrim të veçantë, por e natyrshme e dhëmbëve.

lavera xhel dentare pastron dhe kujdeset për dhëmbët, mishrat e dhëmbëve dhe gojës me kripë deti natyral dhe abrazive silicë. Përdorimi i rregullt ndikon kariesit të dhëmbëve dhe formimin e gurit kundërtën. Pastrim të plotë të dhëmbëve dhe mishrat t'ju mundësojë një buzëqeshje të mrekullueshme të ndritshme dhe gjithmonë një ndjenjë të freskët në gojë.

lavera xhel neutral Dhëmb mbron dhëmbët dhe mishrat e ndjeshme. Ajo butësisht pastron dhëmbët dhe heq pllakë në shënjestër.


Përmasat
+
0.03 Metër (m)
0.055 Metër (m)
0.153 Metër (m)
Feedback
+

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar