Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi
lavera pastë dhëmbësh
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

Në higjienës orale, ju duhet të paguani vëmendje të veçantë.specifike lavera Formulimi pastron dhëmbët dhe butësisht intensivisht. Ju nuk keni nevojë për ndonjë më tepër frikë nga pllakë apo gurit të ketë. Me xhel pastë dhëmbësh dhëmb apo edhe në mënyrë efektive të mbrojtur dhëmbët tuaj. Xhel pastë dhëmbësh ose dhëmbi ndihmon dhëmbët në një mënyrë të natyrshme me dhëmb dhe kujdesin gum. Me lavera Pastë dhëmbësh keni ndihmëtar përsosur. Zgjedhur nga përmbajtjen e pllakatë dhe formimin gur është penguar dhe mishrat e mbrojtur kundër inflamacionit.Mbron larja e rregullt dhe të plotë kundër sëmundjes së dhëmbëve. Rëndësia e brushing dhëmbët tuaj, si ky stres afatgjatë të tilla si mbetje ushqimore, etj janë reduktuar deri në dhëmbë.

Sigurisht ju ende merrni në dyqanin tonë shumë lavera Produkte. Për të gjithë është. Hidhni një sy në tonë të lehtë.


Feedback
+

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar