Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Limë thonjsh
Feil Finish çelik inox 10 copë - për çelik inox Files shkëmbimit
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

Kështu sallon gozhdë vërtetë vrapojnë të gjithë punojnë pastër dhe profesional, një kërkesë të lartë higjienik është një nga kërkesat themelore. Ndryshimi Files prej çeliku inox, të cilat janë përdorur sipërfaqet e duhura për paraqitjen e plotë nailfile, janë të përshtatshme në mënyrë ideale për fotografi të pastër, të sakta dhe higjienike dhe formave. vetë-ngjitës sipërfaqet e dosjeve të lehtë të këmbeheshin me çdo klient për një atmosferë profesionale është e garantuar!

Dosjet e këmbimit të përbëhet nga një trup çelik inox, si një trup i bisedimeve dhe mating sipërfaqet Feil. Këto mund të jetë po aq e lehtë të rrinë në bordin si ata pastaj mund të hiqet përsëri. Ashtu si trupi Feil Feil sipërfaqet e formave të ndryshme janë në dispozicion, kështu që lindin fotografi gozhdë për çdo aplikim. Sipërfaqet Feil janë bërë nga letër zmerile me cilësi të lartë, në sajë të teknologjisë inovative ngjitëse, ata mund të hiqet me lehtësi pa lënë asnjë tepricë. Nëse lëvizja e shkëmbimit të rërës në sytë e konsumatorëve, kjo tregon profesionalizmin dhe higjienës. Përputhja të sipërfaqeve të dosjeve të ndryshojë fotografi janë në dispozicion në versione të ndryshme sipas rendit të V6907. Vetë bordet janë të lehtë për të pastruar në dezinfektues kur është e nevojshme dhe janë gjithashtu gjithmonë një higjienike fotografi gozhdë në dorë.

Feedback
+

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar