Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Limë thonjsh
Vala file - skedar profesionale për heqjen dhe të marrë në formë
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

Heqja e materialit modelimit është e nevojshme, për shembull, kur një gozhdë modelimit duhet të zëvendësohet ose të rimbushet. Edhe kur dëmtimi është ngritur, për t'u përgatitur për riparim. Me profesional valë skedar studio-cilësisë së largimit material është veçanërisht i butë dhe të lehtë për të kryer. Gjithashtu, këto fotografi gozhdë mund të përdoret për të formuar paraqitjen konvencionale e gozhdë.

Waveform i file lejon një adaptim në formën e thonjve, në këtë mënyrë në fabrikave ana e thjeshton procesin e depozitimit. Dosja valë shtrihet qetë në dorë, mund të përdoret lodhje-të lirë dhe të qetë, duke siguruar kështu një mjet të rëndësishëm për rezultate profesionale në sallon gozhdë. Skedar është bërë nga një të veçantë letre evropian-prodhuar me cilësi të lartë dhe siguron konsumuarit vazhdimisht mirë. Duke qenë në gjendje të del me të larë të zbatuar dhe dezinfektoj skedarin me trajtimin e duhur është i përshtatshëm për konsumatorët të shumta. Kur paraqitjen e vetë gjithmonë duhet të dorëzohet në një drejtim dhe qendra e buzë gozhdë. Kjo është e vërtetë për të drejtë, lakuar si dhe të tjera fotografi, gozhdë është kursyer dhe ka rezultate edhe.

Përmasat
+
0.088 Metër (m)
0.015 Metër (m)
Feedback
+

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar