Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Limë thonjsh / Lima të tjera

Lima të tjera

Paraqitjen thonjtë e saj është diçka thelbësore për një modelage.On të bukur në përgjithësi nuk e këshilluar për të prerë thonjtë, por për të file të ruajtur forcën e saj. Ajo është përdorur për të bluaj buzë të gozhdë për të shkurtuar atë dhe t'i jepte disa forme.Il është gjithashtu e mundur të paraqesë pak më lart në shenjë të qetë atë, ose për të lehtësuar bashkëngjitur thonjtë artificiale. Nëse gozhdë është e qetë dhe shndrit është më mirë të përdorni një tjetër accessory, gozhdë polisher quajtur. Ndaras nga dosjet e zakonshme, kërkimit shkencor ka tërhequr nga një shkop magjik. Në të vërtetë ka fotografi në ditët e sotme të ndryshme që mund të garantojë cilësi të lartë e imazhit të thonjve tuaj të përfshijë ndër të tjera, file metal, shumë e përshtatshme për thonjtë të fortë apo ato artificiale, kartën e file dhe në qoftë se gozhdë është e brishtë, ne mund të llogarisë në kokërr file gjobë për të shmangur të çara. Ne duhet gjithashtu të përmendim file gozhdë xhami, ajo ka gjasa shumë të përshtatshme gozhdë butë i mbuluar me brymë e brishtë. Së fundi, ka fotografi gozhdë, Sanders elektrike manicures.
Të gjitha dosjet sipas llojit të formave gozhdë dhe pas pasion e secilit, një paraqitjen për një proces të qetë dhe për të eleminuar problemet e gozhdë, për të siguruar jetëgjatësinë pa lënë pas dore e higjienës.


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€