Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Limë thonjsh / Lima të tjera
Thonjsh xhami fotografinë ofron një parashtrim të butë e thonjve
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

Një e mirë thonjsh gisht skedari është shumë e rëndësishme për një manikyr për thonjtë natyrore. Sidomos në qoftë se ju keni pak të ndjeshme, thonjtë i brishtë dhe të butë, dosja xhami është e këshillueshme që të shkurtojë thonjtë. Me atë, shtyllat e pjatë gozhdë nuk mund të ndodhë. Fotografi të tilla të veçanta thonjsh mund të paraqesë poshtë thonjsh tuaj në mënyrë jashtëzakonisht i butë dhe i butë, pa dëmtimin e veshur me një thonjsh.Gishti dizajn thonjsh thonjsh skedë është e pajisur me një sipërfaqe të mikro-gjobë dhe kështu jashtëzakonisht të qëndrueshme dhe rezistente. Pas punës së depozitimit, ju mund të pastër ato me lehtësi nën ujë të rrjedhshëm. A keni pasur ndonjëherë ndonjë problem deri më tani me një padie të pastër dhe të lehta edges tuaj thonjsh pas një modelimit gozhdë me fotografi të tjera, këto inconveniences tani janë gjëra të së kaluarës. Kjo fotografi rrumbullakuar formë ju do të vendosen për fotografi në thonjtë artificiale. Kur diçka është zhdukur xhel pas kurimit edges thonjsh në veçanti. Trajtojini thonjtë tuaj të relaksimit të pastër, pa marrë parasysh nëse ajo është një thonjtë natyrore ose artificiale. Përdorimi në xhami dosjen thua në të ardhmen, duke përfshirë një rast, nga dyqanin tonë online për të gjetur në një nga ngjyrat tërheqëse në "Files të tjera" kategori. Mos prisni më gjatë dhe të rendit sot për ne këto cilësi të lartë qelqi thonjsh fotografi në një çmim të arsyeshëm. Dispozicion në Purple, Yellow, Blue, Green dhe Pink.

Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
4.75
Përmbledhje
5
3
4
1
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar