Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Limë thonjsh / Lima të tjera
Gishti motif thonjsh skedë me një dizajn atraktiv për një punë parashtrim
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

Për kujdesin e thonjve të rregullt natyrisht përfshin file drejtë gozhdë. Me fotografi gozhdë, ju mund te percaktoje motiv edhe thonjtë artistike dhe natyrore të sjellë në formë të bukur dhe të japin thonjtë tuaj design kontakt përfunduar.

Këto fotografi me letër zmerile zhavor 240/240 janë veçanërisht të bukura dhe i butë për thonjtë tuaj dhe ju mund të file nga çdo drejtim. Prandaj, ju mund të përdorni këtë dizajn gozhdë paraqitjen motiv edhe veçanërisht i përshtatshëm për thonjtë të ndjeshme dhe thonjtë artificiale.

Design Nail art fotografi janë pastaj për të hartuar mirë për kujdesin e thonjve tuaj dhe rreth thonjtë tuaj natyrale dhe artificiale.

Motivi Nail art Files

- file Sand letër
- Madhësia Grain: 240 / 240
- Shumë i butë në thonjtë natyral dhe artificial
- Shumë e mirë për përdorimin e kujdesit
- Cut thonjtë tuaj dhe riparimin e thonjve thyer ose të çara është ndonjë problem me
- Nice design
- Ideal për përdorim në dizajn gozhdë

Përmasat
+
0.177 Metër (m)
0.02 Metër (m)
0.006 Metër (m)
Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
Përmbledhje
5
2
4
1
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar