Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Limë thonjsh / Lima të tjera
nded Gjysma File Llak Mun
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

Mjet saktë dorëzimi është në sculpting gozhdë një nga pikat më të rëndësishme.Fotografi Gjysma File Llak Mun ka një sipërfaqe të gjerë ekstra parashtrim të cilat ju shkoni më të lehtë dhe më të shpejtë me dorë. Kalo sherr e një fund, me një avantazh të drejtë dhe një buzë lakuara ju keni dy fotografi në një. Kjo skedë është bimë ideal model i përshtatshëm për zvogëlimin e akrilik apo xhel. Gjysma File Llak Mun janë karakterizuar nga sipërfaqja e tyre për parashtrim të gjerë dhe anën e saj të lakuar.

Me anën e plot gjallëri për të marrë në çdo cep. Për shkak të qëndrueshmëri, stabilitetin dhe fakti që ju mund t'i lani, zyrat e janë reusable. Që nga kjo fotografi ka Gjysma File Llak Mun zhavor 100/180 ata mund të heqin gunga të dyja të bukura dhe të përafërt, e cila është kombinim i përkryer për modelimin tuaj gozhdë.

Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
4.7
Përmbledhje
5
24
4
3
3
1
2
0
1
1

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar