Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Limë thonjsh / Lima të tjera
Me skedar thonjsh profesionale, të trasha, të gungave të shpejtë dhe të thjeshtë të qetë
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

formë të gjerë, thonjtë file Studio veçanërisht i mirë në dorë dhe në versionin e gjerë ekstra nga Studio ju keni një sipërfaqe më të madhe file parashtrim. Me këtë file studio gozhdë gozhdë është një fletë rërë file. Për një dizajn të bukur e paraqitjen e thonjve gozhdë është më mirë se prerja. Pjatë fotografi Sand janë zgjidhja më e mirë për të hartuar thonjtë tuaj thonjtë i brishtë.

Përmasat
+
0.18 Metër (m)
0.024 Metër (m)
0.014 Metër (m)
Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
4.8571
Përmbledhje
5
6
4
1
3
1
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar