Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Limë thonjsh / Lima të tjera
I vogël skedar thonjsh është ideale për, qese të fuqishme shoqërues për çdo dorë
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

Manikyr dhe Thonjsh sculpturing fotografi Thonjsh janë një element i rëndësishëm. Vetëm fotografi, fotografi apo fotografi të tjera bananet, për çdo punuar në një skedar Thonjsh përputhen mund të zgjidhen. Nëse për të shkurtojë një gozhdë ose për zbutjen, madje edhe për ashpërohem lehtë, një skedë është e nevojshme. Nëpërmjet madhësive të ndryshme kokrra e dosjeve mund të përdoret për thonjtë natyrore dhe thonjtë artificiale. Megjithatë, zgjedhja e dosjes duhet të bëhet me kujdes, pasi jo të gjitha dosjet që janë përdorur për thonjtë artificiale, janë të përshtatshme për thonjtë natyrore, dhe anasjelltas, si dhe. Thonjtë nuk duhet të jetë prerë, as për të shkurtuar dhe as për formësimin. Mini fotografinë nded ynë ka një madhësi grimcë prej 100 në njërën anë dhe në anën tjetër 180. Nëpërmjet madhësisë së tij i dobishëm prej 8,8 cm, është shoqërues ideal për udhëtime.Fotografi e vogël e zezë është i cilësisë shumë të lartë dhe jashtëzakonisht rezistent ndaj veshin. Prodhimet tona janë subjekt i standardeve më të larta në cilësi. Ju përfitojnë nga vitet tona të përvojës prodhimit. Shih për veten tuaj, ju do të jetë i habitur. Gajle jo më shumë në mënyrë, në qoftë se keni nevojë për një skedar, por nuk kanë asnjë diplomë në dorë, sepse skedar banane nuk përshtaten në xhep. Vetëm kontaktoni dosjen tonë të vogël, kështu që ju jeni gjithmonë të përgatitur.

Përmasat
+
0.086 Metër (m)
0.019 Metër (m)
0.004 Metër (m)
Feedback
+

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar