Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Limë thonjsh / Lima të tjera
Skedar thonjsh cilindër vendosur të arrijnë thoi ofrojë
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

Në modellage ndryshme thonjsh thonjsh fotografi për vepra të ndryshme janë të nevojshme. Nëse vetëm fotografi, fotografi apo fotografi të tjera banane, është pak mbi preferencat personale, me çfarë forme e dosjes ajo do të jetë më e mira. Gjithashtu, madhësia kokërr është thelbësor, veçanërisht për thonjtë natyrore. Por të gjithë këto dosje kanë problem që ata nuk janë të besueshëm në të gjitha pikat e thonjve. Këtu Set nded tonë cilindër i dokumentit mund të krijojnë ilaç përsosur. Dosjet kanë një gjeometri të veçantë, të cilën ata kanë një përparësi mbi fotografi të tjera. Fotografi cilindra që ju merrni me 60 sipërfaqeve të ndryshme rëndë që kanë katër kaçamak të ndryshme. Dosjet janë strehuar në një Entnahmebox reusable në të cilën ata mund gjithashtu të mbahen mbrojtur kundër pluhuri dhe i poshtër. Të dy shufra cilindër janë të mirë në dorë dhe të bëjë paraqitjen e cuticle brirë në edges thonjsh aq e thjeshtë sa shkurtimin thonjsh natyrore nën thonjtë akrilik. Dosjet janë prodhuar në hap me kohën e hulumtimit. Ju mund të mbështetet në vitet tona të përvojës si një prodhues. Ne furnizimin me produkte të cilësisë më të lartë. Bindur veten e paraqitjen tonë cilindër, ju do të ngazëllyer për të luajtur paraqitjen lehtë në zonat e paarritshme të thonjve.

Përmasat
+
0.143 Metër (m)
0.05 Metër (m)
0.014 Metër (m)
Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
5
Përmbledhje
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar