Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Limë thonjsh / Limë banane

Limë banane

Këto fotografi nuk ka gjasa të qëndrueshme dhe të qëndrueshme. Për shkak se ata janë të lahet, ata e fundit një kohë të gjatë. Ata janë përdorur për vite në Salons gozhdë profesional dhe gjithmonë merrni rezultatet më të mira. Forma e lakuar e bën të rrjedhë procesi dhe është i përshtatshëm për çdo lloj gozhdë. Ata punojnë nga ndonjë problem me këtë gjobë file apo parregullsi bruto. Në një kurajë 180/100 është një faqe e file të përdorur për paraqitjen e përkohshme jashtë përafërt dhe një akrilik apo xhel. Nga ana tjetër është krejtësisht e mirë dhe për të gjithë aktivitetin në gozhdë natyrore dhe paraqitjen e tranzicionit, si dhe të përsosin modelimit. Fotografi tona janë atje në zall 180/100 (trashë / gjobë), 100/100 (bruto) ose 180/180 (gjoba) në in zezë dhe të bardhë ose
Në kokërr, i lartë numri finer file.


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€