Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Limë thonjsh / Limë thonjsh e drejtë

Limë thonjsh e drejtë

Këto fotografi nuk ka gjasa të qëndrueshme dhe të qëndrueshme. Për shkak se ata janë të lahet, ata e fundit një kohë të gjatë. Ata janë përdorur për vite në Salons gozhdë profesional dhe gjithmonë merrni rezultatet më të mira. Ata punojnë nga ndonjë problem me këtë gjobë file apo parregullsi bruto. Ne kemi këto fotografi në madhësi kokërr: 240/240 (shumë mirë), 100/100 (trashë), 100/180 (gjobë / bruto) ose 180/180 (gjobë). Në një kurajë 100/180 është një faqe e file të përdorur për paraqitjen e përkohshme jashtë përafërt dhe një akrilik apo xhel. Nga ana tjetër është krejtësisht e mirë dhe për të gjithë aktivitetin në gozhdë natyrore dhe paraqitjen e tranzicionit, si dhe të përsosin modelimit.

Në kokërr, i lartë numri, finer file.


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€