Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi
YOUMAXX Gjysma e Hënë Files - Trapeze Files - Profesionale Dizajn gozhdë nailfile
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

Skeda gjysmë-hënë dhe skeda trapezoidale kanë një sipërfaqe ekstra të gjerë të skedarëve, duke e bërë më të lehtë dhe më të shpejtë për tu skeduar. Ndryshimi i bezdisshëm i skedarëve ka një fund, me skajin e drejtë dhe një skaj të kthjellët që keni të dy skedarët në një. Kjo skedë është ideale për prerjen e thonjve akrilikë ose thonjve xhel. Me anën e lakuar ju mund të merrni lehtësisht në çdo cep. Dosjet e trapezit janë të ripërdorshme për shkak të qëndrueshmërisë, qëndrueshmërisë dhe aftësisë së tyre për t'i larë. Që nga YOUMAXX Gjurmë Gjysmë-Gjysmë-Trapezoidal ka 100/180 grurë, gungat e bukura dhe të ashpra mund të largohen lehtë nga modelimi i thonjve. Fotografi me trapezoidal të lirë me udhëzime dhe video hap pas hapi në dyqanin online falas dhe të mësojnë teknikat e duhura të modelimit. Mjeti i duhur i skedarit është një nga pikat më të rëndësishme në modelimin e thonjve. YOUMAXX Gjysma Moon Files - Trapeze Files - Dizajni profesional i thonjve nailfile për thonjtë natyralë, thonjtë artificiale, manikyrën dhe pedikyrën.

Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
5
Përmbledhje
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar