Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Limë thonjsh
Exchange Files plastike - fotografi higjienike në sallon gozhdë
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

Në mënyrë që një gozhdë dukej i zoti dhe i përsosur të jetë e mundur, duhet të sillen në modelimin ose para dizajn gozhdë në formën e duhur. Butonin nded ndryshimi Files plastike janë mjet ideal kur bëhet fjalë për manikyr higjienike apo përgatitjen e gozhdë natyrore në gozhdë. me cilësi të lartë zumpara siguron rezultatet më të mira paraqitjen, nga metoda e thjeshtë për të ndryshuar letër fotografi, puna vazhdon me fotografi gjithmonë higjenikisht të sigurt.

Përdorimi i dosjeve është shumë e lehtë. Ashtu si fotografi të tjera që ekzistojnë në nded dyqan në variante të shumta, ndryshimi dosja është vendosur në kënd të duhur në gozhdë dhe materiale të tepërta është hequr me kujdes dhe në increments vogla. Dosjet janë të përshtatshme për përpunimin e thonjve natyrore, si dhe për materiale modelimit. Karakteristikë e veçantë e dosjeve gozhdë, të cilat janë në dispozicion si një skedë të drejtë, dosja trapez apo të gjerë vetëm nailfile, tregohet nga aplikimi. Sipërfaqja e përdorur gërryes është peeled thjesht nga trupi plastike e nailfile - më të mirë në sytë e konsumatorëve, për të treguar punën e higjienike. Pjesa e qëndrueshme e mesme mund të pastrohen në dezinfektues nëse kërkohet. Fletët përputhen Të Feil janë në dispozicion në dyqan nën rendit të V6901.

Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
5
Përmbledhje
5
1
4
0
3
0
2
0
1
1

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar