Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Limë thonjsh
Exchange Files çeliku - material kryesor për sallon gozhdë profesionale
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

Vetëm një gozhdë dhe në formë mund të bëjë një vepër arti. Alfa dhe Omega është e drejta nailfile, e cila jo vetëm që duhet të jetë e lehtë për t'u përdorur, por edhe të fuqishme dhe higjienike. Me sistemin e ndryshimit dosjeve këto kërkesa janë përmbushur lehtë. Pas çdo aplikim, sipërfaqja dorëzimi zëvendësohet lehtësisht, edhe kërkesat më të larta për higjienë janë përmbushur.

Dosjet e këmbimit të përbëhet nga çelik inox të metaleve të kualitetit të lartë që është edhe shumë e fuqishme dhe të lehtë. Materiali i trupit vjen nga paraqitjen e hapësirë, duke sjellë vetëm pronat më të mira me të. Për qëllimet e paraqitjes, të cilat janë në forma të drejtë, trapezoidale dhe të gjerë vetëm në dispozicion, përputhen sipërfaqet e dosjeve janë të nevojshme. Këto janë në dyqan në paketë familjare sipas rendit V 6911. Pas çdo aplikim, sipërfaqja vetë-ngjitës zbritet nga trupi çeliku pa mbetje. klientët e rinj duke marrë fotografi të reja dhe të papërdorur gozhdë për manikyr apo përgatitjen e gozhdë. Në mënyrë ideale, ndryshimi i sipërfaqeve të dosjeve është kryer para syve të konsumatorit. Kjo krijon besim dhe profesionalizëm. Po kështu higjienike mund të merret me organet paraqitjen bëjnë: Kjo mund të lahen në dezinfektues nëse kërkohet.

Feedback
+

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar