Dyqan Certified internet
Hotline tonë: +49 (0) 2428/8198992
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Mbi 150 xhel LED
Nga një vlerë të rendit të 29 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Limë thonjsh / Pajisje lustruese + blloqe lustruese
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016

Pajisje lustruese + blloqe lustruese

Shkëlqim të lartë lustrim bllok me katër sipërfaqeve të ndryshme për lustrim gjobë të xhel modeluar dhe thonjtë akrilik. lustrim studio bllok sjell kontakt përfunduar dhe i bën thonjtë tuaj shkëlqejë karo qartë. Heq shumica e thonjve gjobë për të gungave të mesme. Për hasër e thonjve natyrore të butë paraqitjen e gozhdë, ose cilësisë më të lartë tregtar. Mbulesë janë të buta dhe të bukura blloqe trashë rëndë për përgatitjen optimale ose bluarje e gjobës aplikuar në gozhdë gozhdë. E produkteve dhe / ose xhel apo bojra mirëmbahet nga roughening e lehtë e gozhdë në gozhdë shumë më të gjatë para se të thonjve.


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar