Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Limë thonjsh / Pajisje lustruese + blloqe lustruese
Thonjsh tampon bllok fotografisë 4 anët me dërrasa 240 zhavor zmeril për në shkallë të gjerë
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

"Nail Design Studio Nail Nail Buffer në cilësinë më të lartë me 240 zhavor, dhe me ngjyra shumë në modë. Nail Nail Design Buffer blloqe lëmues janë të mëdha për të bluaj banesë në gozhdë gisht direkt nga prodhuesit.

Nail Nail Design Buffer në hap me kohën e hulumtimit janë jashtëzakonisht të veshin rezistente.

Nail Nail Design studio Buffer-cilësisë 240 grade katër anët në shumë ngjyra moderne. Veçanërisht për të madhe-zonë rërë dhe ashpërohem gozhdë gisht. "

Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
4.5736
Përmbledhje
5
86
4
33
3
8
2
2
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar