Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Limë thonjsh
Feil sipërfaqet 10-paketë plastike - Pajisje për Files diellore
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

Aplikimi i dosjeve të këmbimit të plastikës është shumë e lehtë. Përveç organi përkatës plastike, në dispozicion në dyqan nën urdhër të V6892, të ngjashëm me paraqitjen sipërfaqet plastike 10-paketë letër zmerile janë të nevojshme. Këto janë ngjitur në aplikimin në trup dorëzimit dhe më pas hiqet lehtë dhe asgjësuar.

Fotografi të këmbimit janë sisteme të vërteta profesionale kur është fjala për paraqitjen dhe lustrim e thonjve natyrore dhe artificiale. Ndryshe nga fotografi të tjera mund të shkëmbejnë fotografi, të cilat janë në dispozicion si fotografi drejtë gozhdë, trapezoid-paraqitjen ose paraqitjen vetëm të gjerë, në përputhje me çdo klient zëvendësohen lehtë dhe me një minimum prej konsumit. Përputhja e skedarëve fytyrat Feil janë vetë-ngjitës dhe janë thjesht ngjitur në trupin plastike për përdorim. Pas aplikimit sipërfaqet letër zmerile, pa mbetje ngjitës mund të hiqet. Vetë Dosja këmbimit lehtë mund të lahen në dezinfektues. Në përgjithësi, si një operacion higjienike dhe të përsosur të natyrshme si gozhdë artificiale është e sigurtë.

Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
Përmbledhje
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar