Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €

Lista (Një listë nga Emanuela Albanesi)

Temina për thonj Livando Temina për thonj Livando
0,16 € *
0,80 € / 100 g
-33%
Temina për thonj Mbretëror blu Temina për thonj Mbretëror blu
0,31 € *
1,55 € / 100 g
Shishe me sprucim 100 ml Shishe me sprucim 100 ml
1,94 € *
2,26 € / 100 g
Temina për thonj E bardhë Temina për thonj E bardhë
0,31 € *
1,55 € / 100 g
nded Nagelhautentferner 15 ml nded Nagelhautentferner 15 ml
2,72 € *
18,13 € / 100 ml
Penel thonjsh Penel thonjsh
3,89 € *
Temina për thonj Temina për thonj
0,60 € *
3,00 € / 100 g
1,56 € *
Thithëse pluhuri Elomed CARRERA Thithëse pluhuri Elomed CARRERA
221,13 € *
94,91 € / 1000 g
Vaskë manikyri E bardhë Vaskë manikyri E bardhë
3,24 € *
2,84 € / 100 g
NDED xhel mbushës NDED | 15 ml NDED xhel mbushës NDED | 15 ml
3,16 € *
21,07 € / 100 ml
Temina për thonj Trëndafili ylbertë Temina për thonj Trëndafili ylbertë
0,16 € *
0,80 € / 100 g
-33%
Temina për thonj Portokall Temina për thonj Portokall
0,14 € *
0,70 € / 100 g
-42%
Temina për thonj Karaibe blu Temina për thonj Karaibe blu
0,31 € *
1,55 € / 100 g
Temina për thonj Qiellin blu Temina për thonj Qiellin blu
0,16 € *
0,80 € / 100 g
-33%
Forma lulesh Manushaqe Forma lulesh Manushaqe
0,44 € *
4,40 € / 100 g
-61%
NAIL-EON pinca akriliku dhe lëkure thonjsh NAIL-EON pinca akriliku dhe lëkure thonjsh
8,00 € *
23,53 € / 100 g
Temina për thonj Temina për thonj
1,55 € *
7,75 € / 100 g
Furçë Furçë
3,08 € *
NDED tamponë në formë rrotulle NDED tamponë në formë rrotulle
2,99 € *
1,30 € / 100 g
Temina për thonj Rozë Temina për thonj Rozë
0,31 € *
0,65 € / 100 g
Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar