Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €

liste pref (Një listë nga sonia lellouche)

Article N°: 4204

NDED shtresa e sipërme 15 ml NDED shtresa e sipërme 15 ml
4,71 € *
31,40 € / 100 ml
NDED manikyr i tejdukshëm me efekt diamanti 4000 ml NDED manikyr i tejdukshëm me efekt diamanti 4000 ml
67,43 € *
16,86 € / 1000 ml
NDED hollues manikyri 4000 ml NDED hollues manikyri 4000 ml
57,33 € *
14,33 € / 1000 ml
NDED одмашћивање 5000 ml NDED одмашћивање 5000 ml
29,24 € *
5,85 € / 1000 ml
NDED tharëse manikyri 4000 ml NDED tharëse manikyri 4000 ml
47,94 € *
11,99 € / 1000 ml
nded pastrues manikyri me kuti dhe sfungjer nded pastrues manikyri me kuti dhe sfungjer
2,04 € *
1,36 € / 100 g
NDED izolues thonjsh kundra diellit 15 ml NDED izolues thonjsh kundra diellit 15 ml
3,16 € *
21,07 € / 100 ml
Ekspozitor ngjyrash Ekspozitor ngjyrash
2,34 € *
23,40 € / 100 g
Shtresë vezulluese I gjallë Shtresë vezulluese I gjallë
1,59 € *
8,83 € / 100 g
nded Thonjsh pastruese Standard 100 ml nded Thonjsh pastruese Standard 100 ml
6,33 € *
6,33 € / 100 ml
Pincetë për shpim Pincetë për shpim
10,52 € *
11,69 € / 100 g
NDED pluhur akriliku me ngjyrë Pure Zi | 30 g NDED pluhur akriliku me ngjyrë Pure Zi | 30 g
8,09 € *
26,97 € / 100 g
NDED lëngje akriliku 100 ml NDED lëngje akriliku 100 ml
7,96 € *
7,96 € / 100 ml
NDED xheli përfundimtar NDED | 1000 ml NDED xheli përfundimtar NDED | 1000 ml
162,49 € *
162,49 € / 1000 ml
Maska mbrojtëse Rosé Maska mbrojtëse Rosé
3,98 € *
1,59 € / 100 g
Shabllonet modelim, 500er roleve Katror Shabllonet modelim, 500er roleve Katror
7,96 € *
26,53 € / 1000 g
NDED tamponë në formë rrotulle NDED tamponë në formë rrotulle
2,99 € *
1,30 € / 100 g
NDED tharëse manikyri 100 ml NDED tharëse manikyri 100 ml
8,11 € *
8,11 € / 100 ml
Kutia e tipsave të thonjve, bosh Kutia e tipsave të thonjve, bosh
2,85 € *
2,85 € / 100 g
xhel UV French Qiellor Bardhë. | NDED | 5 ml xhel UV French Qiellor Bardhë. | NDED | 5 ml
3,16 € *
63,20 € / 100 ml
NDED hollues manikyri 100 ml NDED hollues manikyri 100 ml
4,06 € *
4,06 € / 100 ml
NDED xhel në ngjyrë neon Glow Blue | 5 ml NDED xhel në ngjyrë neon Glow Blue | 5 ml
4,78 € *
95,60 € / 100 ml
Kutia e tipsave të thonjve, bosh Kutia e tipsave të thonjve, bosh
1,05 € *
0,66 € / 100 g
NDED ngjitës special për tipsa 3 g NDED ngjitës special për tipsa 3 g
1,50 € *
50,00 € / 100 g
NDED xhel mbushës NDED | 1000 ml NDED xhel mbushës NDED | 1000 ml
57,55 € *
57,55 € / 1000 ml
Valixhe multifunksionale Rose Valixhe multifunksionale Rose
38,87 € *
18,42 € / 1000 g
NDED xhel me ngjyrë PURE Drejt i Kuq. 1000 ml NDED xhel me ngjyrë PURE Drejt i Kuq. 1000 ml
150,79 € *
150,79 € / 1000 ml
NDED xhel me ngjyrë PURE Vjeshtë Fuchsia | 1000 ml NDED xhel me ngjyrë PURE Vjeshtë Fuchsia | 1000 ml
150,79 € *
150,79 € / 1000 ml
NDED xhel me ngjyrë PURE Drejt Zi | 1000 ml NDED xhel me ngjyrë PURE Drejt Zi | 1000 ml
150,79 € *
150,79 € / 1000 ml
NDED Make-up gel Ngjyrat e lëkurës Rosé NDED | 1000 ml NDED Make-up gel Ngjyrat e lëkurës Rosé NDED | 1000 ml
102,39 € *
102,39 € / 1000 ml
Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar