Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Manikyr

Manikyr

Filter articles
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN Manikyr NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN
from 0,75 € *
2,08 € / 100 g
Laps për thonj Manikyr Laps për thonj
1,35 € *
5,63 € / 100 g
Vylet Nail stabilizator pa ekran Manikyr Vylet Nail stabilizator pa ekran
1,45 € *
9,67 € / 100 ml
NDED stabilizator pa ekran Manikyr NDED stabilizator pa ekran
from 1,45 € *
9,67 € / 100 ml
NAIL-EON UV manikyrin e thonjve Shiney - Gellack Manikyr NAIL-EON UV manikyrin e thonjve Shiney - Gellack
from 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
NAIL-EON LED / UV Gel llak special Top Coat Manikyr NAIL-EON LED / UV Gel llak special Top Coat
from 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
Një pikturë Stroke ngjyra 8 ml Manikyr Një pikturë Stroke ngjyra 8 ml
from 1,95 € *
24,38 € / 100 ml
NAIL-EON UV manikyrin e thonjve pastel Manikyr NAIL-EON UV manikyrin e thonjve pastel
from 2,25 € *
45,00 € / 100 ml
Shine Night Powder Pastel Manikyr Shine Night Powder Pastel
2,25 € *
75,00 € / 100 g
Vylet Nails manikyr stampues Manikyr Vylet Nails manikyr stampues
from 2,45 € *
24,50 € / 100 ml
NDED manikyr i tejdukshëm me efekt diamanti Manikyr NDED manikyr i tejdukshëm me efekt diamanti
from 2,45 € *
16,33 € / 100 ml
NDED shtresa e sipërme Manikyr NDED shtresa e sipërme
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
NAIL-EON UV gozhdë polish jashtëzakonisht Glitter Manikyr NAIL-EON UV gozhdë polish jashtëzakonisht Glitter
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
Soak Off Gel Llak NAIL-EON Metalike Manikyr Soak Off Gel Llak NAIL-EON Metalike
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
Nail NAIL-EON UV polonisht Neon Manikyr Nail NAIL-EON UV polonisht Neon
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
NAIL-EON UV gozhdë polish pastër Manikyr NAIL-EON UV gozhdë polish pastër
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
Nail NAIL-EON UV polonisht Glitter Manikyr Nail NAIL-EON UV polonisht Glitter
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
Gel Llak Peel Off NAIL-EON Crisp Manikyr Gel Llak Peel Off NAIL-EON Crisp
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
NAIL-EON Gozhdë UV polish Sparkel Manikyr NAIL-EON Gozhdë UV polish Sparkel
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
NAIL-EON Gozhdë UV polish Silk Manikyr NAIL-EON Gozhdë UV polish Silk
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
NAIL-EON Gozhdë UV efekt polish flake Manikyr NAIL-EON Gozhdë UV efekt polish flake
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
UV Top Coat matt Manikyr UV Top Coat matt
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
Yvlet-Nails Nail UV premium Polonisht Black Magic Manikyr Yvlet-Nails Nail UV premium Polonisht Black Magic
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
nded polake vulosje Manikyr nded polake vulosje
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
Sally Hansen Patent Gloss Nagellack 11,8 ml - 740 Slick Manikyr Sally Hansen Patent Gloss Nagellack 11,8 ml - 740 Slick
0,87 € *
7,25 € / 100 ml
-70%
Cutex Strong Nagellack 14,7 ml - Eggplant Manikyr Cutex Strong Nagellack 14,7 ml - Eggplant
0,87 € *
0,59 € / 100 ml
-70%
Sally Hansen Patent Gloss Nagellack 11,8 ml - 720 chic Manikyr Sally Hansen Patent Gloss Nagellack 11,8 ml - 720 chic
0,87 € *
7,25 € / 100 ml
-70%
Cutex Strong Nagellack 14,7 ml - Cornucopia Manikyr Cutex Strong Nagellack 14,7 ml - Cornucopia
0,87 € *
0,59 € / 100 ml
-70%
Cutex Strong Nagellack 14,7 ml - Huckleberry Manikyr Cutex Strong Nagellack 14,7 ml - Huckleberry
0,87 € *
0,59 € / 100 ml
-70%
Cutex Strong Nagellack 14,7 ml - Sweet Pea Manikyr Cutex Strong Nagellack 14,7 ml - Sweet Pea
0,87 € *
0,59 € / 100 ml
-70%
Cutex Strong Nagellack 14,7 ml - Cider Manikyr Cutex Strong Nagellack 14,7 ml - Cider
0,87 € *
0,59 € / 100 ml
-70%
Cutex Strong Nagellack 14,7 ml - Maize Manikyr Cutex Strong Nagellack 14,7 ml - Maize
0,87 € *
0,59 € / 100 ml
-70%
Naj Oleari Colour Emotion Nagellack 8 ml - 166 Manikyr Naj Oleari Colour Emotion Nagellack 8 ml - 166
1,16 € *
14,50 € / 100 ml
-64%
Naj Oleari Tender Pearly Effect Nagellack 8 ml - 134 Manikyr Naj Oleari Tender Pearly Effect Nagellack 8 ml - 134
1,16 € *
14,50 € / 100 ml
-64%
Naj Oleari Colour Emotion Nagellack 8 ml - 149 Rosa Dolly Manikyr Naj Oleari Colour Emotion Nagellack 8 ml - 149 Rosa Dolly
1,16 € *
14,50 € / 100 ml
-64%
Naj Oleari Colour Emotion Nagellack 8 ml - 171 Manikyr Naj Oleari Colour Emotion Nagellack 8 ml - 171
1,16 € *
14,50 € / 100 ml
-64%
Naj Oleari Tender Pearly Effect Nagellack 8 ml - 135 Manikyr Naj Oleari Tender Pearly Effect Nagellack 8 ml - 135
1,16 € *
14,50 € / 100 ml
-64%
Naj Oleari Tender Pearly Effect Nagellack 8 ml - 131 Manikyr Naj Oleari Tender Pearly Effect Nagellack 8 ml - 131
1,16 € *
14,50 € / 100 ml
-64%
Naj Oleari Colour Emotion Nagellack 8 ml - 156 Manikyr Naj Oleari Colour Emotion Nagellack 8 ml - 156
1,16 € *
14,50 € / 100 ml
-64%
Max Factor Mini Gel Shine Lacquer 4,5 ml - 40 Glazed Cobalt Manikyr Max Factor Mini Gel Shine Lacquer 4,5 ml - 40 Glazed Cobalt
1,33 € *
26,60 € / 100 ml
-61%
Max Factor Mini Gel Shine Lacquer 4,5 ml - 30 Twinkling Pink Manikyr Max Factor Mini Gel Shine Lacquer 4,5 ml - 30 Twinkling Pink
1,33 € *
26,60 € / 100 ml
-61%
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht Neon Glitter Manikyr Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht Neon Glitter
from 3,45 € *
69,00 € / 100 ml
Ciaté The Paint Pot Nagellack 5 ml - Comic Strip Manikyr Ciaté The Paint Pot Nagellack 5 ml - Comic Strip
1,42 € *
2,84 € / 100 ml
-59%
Ciaté The Paint Pot Nagellack 5 ml - Ditch The Heels Manikyr Ciaté The Paint Pot Nagellack 5 ml - Ditch The Heels
1,42 € *
2,84 € / 100 ml
-59%
L'Oreal Color Riche Nagellack 5 ml - 245 OMG Blues Manikyr L'Oreal Color Riche Nagellack 5 ml - 245 OMG Blues
1,42 € *
2,84 € / 100 ml
-59%
Cutex Nourishing Nail Polish Remover 100 ml Manikyr Cutex Nourishing Nail Polish Remover 100 ml
1,42 € *
1,42 € / 100 ml
-59%
Maybelline Forever Strong Nagellack 10 ml - Orange Couture Manikyr Maybelline Forever Strong Nagellack 10 ml - Orange Couture
1,46 € *
14,60 € / 100 ml
-59%
Ciaté Mini Paint Pot Nagellack 5 ml - PPM244 Star Struck Manikyr Ciaté Mini Paint Pot Nagellack 5 ml - PPM244 Star Struck
1,51 € *
3,02 € / 100 ml
-58%

Ju lutem zgjidhni duhur nën-kategori të Manikyr:

Manikyr me ngjyrë
Thonjtë e kuruar dhe me dizenjo sa më natyrale duken edhe më të bukur nëse janë të lyer me manikyr. Ato shprehim individualitetin e gjithsecilit nga ne. Ju mund zgjidhni ngjyra të forta nëse dashuroni ngjyrat por nga ana tjetër ju mund ti përshtatni...
Manikyr përfundimtar
Naildesign perfekt do të thotë shumë kohë dhe punë që fshihet pas pamjes së kuruar të thonjve tuaj. Merrni kohën që ju nevojitet dhe punoni me kujdes sepse kështu thonjtë tuaj do të duken si të bërë rishtas edhe nëse ka kaluar kohë e gjatë....
Llak stampues
Në këtë kategori ju mund të gjeni gamën tonë të vulosje ngjyra. Ngjyra vulosje tona janë ideale për vulosje planet. Të gjitha ngjyrat e vulosje kanë pronat e lartë e lidhjes se nuk e diçka e pakuptueshme, e thatë shpejt dhe janë shumë të lehtë për të...

Manikyri është i rëndësishëm për thonj të shëndetshëm dhe të kuruar, pasi shtresa e hijshme e manikyrit mbron thoin nga lëndimet mekanike si p.sh gërvishtjet, plasaritjen, çarjet dhe thyerjet  si dhe shërben si mburojë kundër sforcimeve të mëdha. Thonjtë që janë të ekspozuar kundrejt punës së rëndë ditore, thyhet lehtë – punët në zyrë si shkrimi në kompjuter, mbajtja e letrave apo e objekteve të ngjashme nuk duhet nënvlerësuar, pasi thonjtë e gjatë janë në këtë mënyrë të ekspozuar ndaj strapacimit. Një shtresë manikyri frenon pjesën më të madhe të sforcimit dhe ju jep thonjve kohë për tu rigjeneruar, në rastet kur ato tashmë janë dëmtuar,

Manikyr nuk do të thotë patjetër ngjyrë e kuqe flakërimë – të gjitha ngjyrat janë të mundshme! Ju do të gjeni manikyr të të gjitha nuancave të mundshme nga e kuqja tek pink deri tek ngjyra roze e zbehtë dhe e bardhë, dhe për preferenca më të forta ju do të gjeni edhe ngjyrat midis të verdhës dhe violetës. Ju mund të kombinoni ngjyrën e thonjve tuaj me veshjen dhe formën tuaj ditore, në varësi të preferencës suaj nëse doni të jeni e hijshme, elegante, e veçantë, trendi apo e çuditshme.

Përkrah manikyrëve me ngjyra ne ofrojmë edhe të gjitha llojet e manikyrëve që përdoren për kurimin e thonjve apo solucionet për pastrimin e manikyrit, hollues manikyri, tretës, stabilizator, solucion për pastrimin e manikyrit nga lëkura dhe produkte të ngjashme. Manikyrët dhe produktet tona vijnë direkt nga prodhuesi.  Prandaj ne jemi në gjendje që jo vetëm t’u garantojmë cilësi të lartë dhe siguri por edhe çmime të leverdishme për blerje me shumicë. Në faqen tonë ju do të gjeni gjithçka që ju nevojitet për studion tuaj si edhe gjithçka që i nevojitet një individi për të dizenjuar thonjtë privatish në shtëpi.


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€