Hotline tonë: +49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
Mbi 150 xhel LED
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Nga një vlerë të rendit të 29 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Manikyr
Gozhdë NAIL-EON UV polish Silk - gloss dhe thonjtë mëndafshi të qëndrueshme

Details
+

Thonjtë i butë shiny janë të përshtatshme për përdorim të përditshme si dhe për mbrëmje. Gozhdë UV NAIL-EON polish mëndafshi mund të aplikohet si një polish gozhdë konvencionale. Duke shërimin me dritë UV, ky produkt përmban forcën e saj të lartë dhe qëndrueshmëri.

Gozhdë UV NAIL-EON polish Silk është i zbatueshëm edhe si për thonjtë artificiale akrilik apo xhel për thonjtë natyrore. Kur a thonjsh natyral shtresë bazë duhet të përdoret si një shtresë bazë, ku formohet gjatë djersitje trajtues mbetet mbi sipërfaqen thonjsh. Në çdo rast, një abetare për aderimin e besueshme është e nevojshme. Pas përgatitja e gozhdë të NAIL-EON gozhdë UV polonisht Silk është aplikuar në hije e dëshiruar dhe shërimit me dritë UV. Vini re se trashësia shtresa duhet të jetë aq i hollë sa të jetë e mundur në mënyrë që të arrihet një kurimit të plotë. Shtresa e ngjitës është hequr, gozhdë i butë me ngjyrë tani mund të trajtohen në mënyra të ndryshme në. Ose e pallto të lartë është aplikuar menjëherë si një gjuetar fokash, përndryshe, para se një art gozhdë zbatohen.

viskozitet
+

i hollë medium i trashë

Vulë
+

UV përshtatshme

Modelim i përsosur dhe i qëndrueshëm me anë të UV xheleve dhe pajisjeve të duhura: Xhelet ofrohen në ngjyra dhe në konsistencë të ndryshme dhe ato ngurtësohen me anë të një UV-llambe ose CCFL-llambe për 120 sekonda. Artikujt e shënuar me këtë etiketë janë të përshtatshme për aplikim të UV xheleve.

LED përshtatshme

LED xhelet dhe pajisjet përkatëse mundësojnë një modelim të shpejtë të thonjëve: LED-xhelet ngurtësohen në një LED-llambë ose CCFL-llambë për 30-90 sekonda apo si zakonisht nën UV-llambat për 120 sekonda, janë të tretshme dhe nuk kanë nevojë të gërryhen. Artikujt e shënuar me këtë etiketë janë të përshtatshme për aplikim të LED- xheleve.

Acid-falas

Ju jeni alergjik dhe nuk duan të heqin dorë nga thonjtë ende e bukur. Pastaj thjesht përdorin acid-free xhel, pasi kjo është nuk alergjik.

Feedback
+

Vlerësimet e përgjithshme

5

Përmbledhje

5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€

nded ndërkombëtar