Hotline tonë: +49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
Mbi 150 xhel LED
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Nga një vlerë të rendit të 29 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Manikyr
NAIL-EON UV manikyrin e thonjve Extreme Glitter - glitter gozhdë art

Details
+

Për rezultate më të mira, një përgatitje e mirë e thonjve para aplikimit të gozhdë polish NAIL-EON UV Extreme Glitter është e nevojshme. Këto janë thonjtë manicured dhe të modeluara dhe të para-trajtohet me abetaret për aderimin përsosur. Gozhdë natyrore është primed me një shtresë bazë, djersitje mbetet në gozhdë.
Gozhdë polish NAIL-EON UV Extreme Glitter është aplikuar si një manikyrin e thonjve të rregullt me ​​një furçë. Shtresa e hollë e llak është shëruar atëherë nën UV-dritë dhe të zhvilluar efektin e tyre mikë. E pra si zakonisht veprimi i ndërmarrë. Ose vula është aplikuar menjëherë në gozhdë pastruar, përndryshe, ka ende për të gozhdë me elemente të ndryshme të zhvillohet. Është mbyllur më pas me një pallto të lartë që ofron një shkëlqim të lartë, zeroja-rezistente dhe për këtë arsye gjatë-të qëndrueshme sipërfaqe. Për shumë kujdes një vaj gozhdë, thonjtë dhe duart e bukur me shkëlqim siguron cuticle qetë është i rekomanduar.

viskozitet
+

i hollë medium i trashë

Vulë
+

UV përshtatshme

Modelim i përsosur dhe i qëndrueshëm me anë të UV xheleve dhe pajisjeve të duhura: Xhelet ofrohen në ngjyra dhe në konsistencë të ndryshme dhe ato ngurtësohen me anë të një UV-llambe ose CCFL-llambe për 120 sekonda. Artikujt e shënuar me këtë etiketë janë të përshtatshme për aplikim të UV xheleve.

LED përshtatshme

LED xhelet dhe pajisjet përkatëse mundësojnë një modelim të shpejtë të thonjëve: LED-xhelet ngurtësohen në një LED-llambë ose CCFL-llambë për 30-90 sekonda apo si zakonisht nën UV-llambat për 120 sekonda, janë të tretshme dhe nuk kanë nevojë të gërryhen. Artikujt e shënuar me këtë etiketë janë të përshtatshme për aplikim të LED- xheleve.

Acid-falas

Ju jeni alergjik dhe nuk duan të heqin dorë nga thonjtë ende e bukur. Pastaj thjesht përdorin acid-free xhel, pasi kjo është nuk alergjik.

Feedback
+

Vlerësimet e përgjithshme

5

Përmbledhje

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€

nded ndërkombëtar