Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Manikyr / Llak stampues

Llak stampues

nded polake vulosje Llak stampues nded polake vulosje
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
Vylet Nails manikyr stampues Llak stampues Vylet Nails manikyr stampues
from 2,45 € *
24,50 € / 100 ml
Vylet Nails manikyr stampues Weiß | 15 ml Llak stampues Vylet Nails manikyr stampues Weiß | 15 ml
1,79 € *
11,93 € / 100 ml
-70%
Vylet Nails manikyr stampues e Zezë | 15 ml Llak stampues Vylet Nails manikyr stampues e Zezë | 15 ml
1,79 € *
11,93 € / 100 ml
-70%
Vylet Nails manikyr stampues Dark Blue | 10 ml Llak stampues Vylet Nails manikyr stampues Dark Blue | 10 ml
0,74 € *
7,40 € / 100 ml
-70%
Vylet Nails manikyr stampues I verdhë | 10 ml Llak stampues Vylet Nails manikyr stampues I verdhë | 10 ml
0,74 € *
7,40 € / 100 ml
-70%
Vylet Nails manikyr stampues Dritën e gjelbër | 10 ml Llak stampues Vylet Nails manikyr stampues Dritën e gjelbër | 10 ml
0,74 € *
7,40 € / 100 ml
-70%
Vylet Nails manikyr stampues Errët Pink | 10 ml Llak stampues Vylet Nails manikyr stampues Errët Pink | 10 ml
0,74 € *
7,40 € / 100 ml
-70%

Në këtë kategori ju mund të gjeni gamën tonë të vulosje ngjyra. Ngjyra vulosje tona janë ideale për vulosje planet. Të gjitha ngjyrat e vulosje kanë pronat e lartë e lidhjes se nuk e diçka e pakuptueshme, e thatë shpejt dhe janë shumë të lehtë për të procesit. Ata janë viskos në mënyrë të trashë se ata luajnë me vulën e thjesht të transferohen në gozhdë ose gozhdë llak mund.harton artistike vulë që janë në dispozicion në ngjyra të ndryshme, mund të përdoren me lehtësi. Këtu do të gjeni një gamë të gjerë të ngjyrave, duke filluar nga ngjyrat shimmering në hije butë pastel. Me përfundon shkëlqim, vezullim dhe mat, ju mund të krijoni një thonjtë magjike dhe zbukuruar detajisht. Nëse për përdorim personal ose profesional, ju jeni me cilësi të lartë e me ngjyra, e cila është thelbësore për një teknik gozhdë të mirë, gjithmonë në anën e djathtë.


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€