Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Manikyr / Manikyr me ngjyrë

Manikyr me ngjyrë

nded Matt Thith-Off - nënshkrimin xhel Manikyr me ngjyrë nded Matt Thith-Off - nënshkrimin xhel
from 3,95 € *
26,33 € / 100 ml
nded Magnetik manikyrin e thonjve Manikyr me ngjyrë nded Magnetik manikyrin e thonjve
3,95 € *
26,33 € / 100 ml
Një pikturë Stroke ngjyra 8 ml Manikyr me ngjyrë Një pikturë Stroke ngjyra 8 ml
from 1,95 € *
24,38 € / 100 ml
nded Swap ngjyra llak Manikyr me ngjyrë nded Swap ngjyra llak
3,95 € *
26,33 € / 100 ml
NDED manikyr me efekt perle Manikyr me ngjyrë NDED manikyr me efekt perle
3,95 € *
26,33 € / 100 ml
NDED manikyr me shkëlqim Manikyr me ngjyrë NDED manikyr me shkëlqim
3,95 € *
26,33 € / 100 ml
nded Qendra Matte Top - Vulosja llak Manikyr me ngjyrë nded Qendra Matte Top - Vulosja llak
3,95 € *
26,33 € / 100 ml
nded Kërcitje manikyrin e thonjve Manikyr me ngjyrë nded Kërcitje manikyrin e thonjve
3,95 € *
26,33 € / 100 ml
NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN Manikyr me ngjyrë NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN
from 0,75 € *
2,08 € / 100 g

Thonjtë e kuruar dhe me dizenjo sa më natyrale duken edhe më të bukur nëse janë të lyer me manikyr. Ato shprehim individualitetin e gjithsecilit nga ne. Ju mund zgjidhni ngjyra të forta nëse dashuroni ngjyrat por nga ana tjetër ju mund ti përshtatni këto ngjyra edhe në varësi të rastit për të cilin keni zgjedhur edhe dizenjon e thonjve. Manikyrit e Naildesign ju japin shumë hapësirë për modelime kreative të thonjve tuaj. Pavarësisht nëse bëhet fjalë për një takim pune, një premiere apo një After-work-Party, tek Naildesign do të gjeni manikyr duke filluar nga ngjyrat e mbytura tek ato pastelë dhe deri tek ngjyrat e forta të neonit. Sigurisht që manikyrët tanë nuk përmbajnë aceton dhe janë të përshtatshëm si për thonjtë artificialë edhe për ata natyralë.

Shfrytëzoni shumëllojshmërinë e ofertës sonë dhe zhytuni në larminë e produkteve tona të publikuar në faqen e internetit. Aty do të gjeni informacione pa fund mbi temën Manikyr Naildesign. Nëse doni të hiqni xhelin UV, ne ju rekomandojmë të përdorni Vyelt-Nails Nailsdesignt No Lite Stabilisator, i krijuar për përdorim profesional, i cili kujdeset për fortësinë e nevojshme. Kurim dhe ndihmë për thonjtë e thyer do të gjeni tek forcuesit e thonjve Vylet-Nails dhe tek mbushësi Vylet-Nails i cili e bën të padukshme fazën jo të këndshme të kalimit midis thonjve natyralë dhe artificialë. Manikyrë në ngjyra vere, ngjyra metalike deri tek manikyri french, mundësi pa fund për ju. Që të mund ta përdorni menjëherë manikyrin NailDesign pa ju dashur të prisni më gjatë, ne ju ofrojmë edhe tharësin në formë sprucatori për një tharje më të shpejtë të thonjve tuaj apo mbyllësin special. Manikyr për dizenjim thonjsh – që thonjtë tuaj të jenë të veçantë.


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€