Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Manikyr / Manikyr përfundimtar

Manikyr përfundimtar

NDED shtresa e sipërme Manikyr përfundimtar NDED shtresa e sipërme
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
NDED manikyr transparent me pamje të lagësht Manikyr përfundimtar NDED manikyr transparent me pamje të lagësht
from 3,95 € *
26,33 € / 100 ml
NDED manikyr i tejdukshëm me efekt diamanti Manikyr përfundimtar NDED manikyr i tejdukshëm me efekt diamanti
from 2,45 € *
16,33 € / 100 ml
NDED stabilizator pa ekran Manikyr përfundimtar NDED stabilizator pa ekran
from 1,45 € *
9,67 € / 100 ml
UV polish gozhdë matt - nënshkrimin xhel Manikyr përfundimtar UV polish gozhdë matt - nënshkrimin xhel
from 3,95 € *
26,33 € / 100 ml
Top Coat 15 ml Manikyr përfundimtar Top Coat 15 ml
3,95 € *
26,33 € / 100 ml
Vylet Nail stabilizator pa ekran Manikyr përfundimtar Vylet Nail stabilizator pa ekran
1,45 € *
9,67 € / 100 ml
NDED manikyr përfundimtar Manikyr përfundimtar NDED manikyr përfundimtar
from 4,95 € *
33,00 € / 100 ml
Vylet Nails shtresa e sipërme Manikyr përfundimtar Vylet Nails shtresa e sipërme
5,95 € *
9,92 € / 100 g
Sun blocker 15 ml Manikyr përfundimtar Sun blocker 15 ml
3,95 € *
26,33 € / 100 ml
NDED shtresa bazë Manikyr përfundimtar NDED shtresa bazë
from 4,95 € *
33,00 € / 100 ml
Vylet Nails shtresa bazë Manikyr përfundimtar Vylet Nails shtresa bazë
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
UV Blocker dielli 15 ml Manikyr përfundimtar UV Blocker dielli 15 ml
5,93 € *
39,53 € / 100 ml

Naildesign perfekt do të thotë shumë kohë dhe punë që fshihet pas pamjes së kuruar të thonjve tuaj. Merrni kohën që ju nevojitet dhe punoni me kujdes sepse kështu thonjtë tuaj do të duken si të bërë rishtas edhe nëse ka kaluar kohë e gjatë. Vylet-Nails Nailcoatings shmangin dëmtimin e thoit në sipërfaqet ku presioni është më i madh. Këto dëmtime mund të shfaqen edhe nëse ka kaluar një kohë e shkurt që nga momenti që keni aplikuar manikyrin, por kjo nuk duhet të ndodhe pasi gërvishtjet e vogla jo vetëm që tregojnë duar të pa kuruara, po dëshmojnë për mungesë profesionalizmi. Si pasojë ju duhet të lyeni rishtas thonjtë tuaj ose të shkoni në një studio thonjsh. Për të mbrojtur thonjtë tuaj nga faktorët e jashtëm si dhe për të shijuar sa më gjatë mini veprën e artit të krijuar me shumë punë mbi thonjtë tuaj, NailDesign Vylet-Nails ofron një portofol të gjerë. Dhe kjo vlen jo vetëm për thonjtë natyralë por edhe për ata artificialë. E fundit por jo më pak e rëndësishme vjen “Coating” i “shtresave”, “aplikimi” ose “mbulimi”. Mbyllësi special Vylet-Nails që përdoret për mbylljen e thonjve të modeluar, për shembull forcon manikyrin dhe mbron atë nga sforcimet e përditshme ndërsa Vylet-Nails Top Coat shërben jo vetëm si një shtresë mbrojtëse perfekte mbi thoin tuaj po i jep atij me shumë shkëlqim dhe e bën më rezistent ndaj gërvishtjeve. Vylet-Nails Sun Blocker vepron kundër çngjyrosjeve të pakëndshme që vijnë si pasojë e rrezatimit UV. Nëse doni ti jepni thonjve tuaj shkëlqim të fortë atëherë përdorni manikyrin pa ngjyrë Vylet-Nails për një Wet Look perfekt. Nëse përdorni produktet NailDesign atëherë nuk është nevoja ti lyeni shpesh thonjtë tuaj.


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€