Hotline tonë: +49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
Mbi 150 xhel LED
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Nga një vlerë të rendit të 29 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Manikyr / Manikyr përfundimtar
NDED manikyr i tejdukshëm me efekt diamanti

Details
+

"Diamond Qendra Nail art direkt nga prodhuesi Nail-Design-Euro-Discount është gozhdë polish me sy wet-. Nageldesign Diamond Qendra me lagur-sy 3785ml efekt 1Gallone është llogaritë profesional të thonjve natyrale dhe artificiale.

- Nail Design Diamond Qendra është e para-dhe shkëlqim të lartë shtresë e lartë

- Edhe transferimit të rritur fitimet tuaja në mënyrë të konsiderueshme, "

Vulë
+

Ngurtësim përmes ajrit

Modelim thonjësh pa pajisje ngurtësuese: Zbukuroni thonjtë natyral ose thonjtë artificial pa pajisje teknike,duke mos qenë të varur nga energjia elektrike. Produktet e shënuar me këtë etiketë ngurtësohen vetvetiu përmes ajrit.

Feedback
+

Vlerësimet e përgjithshme

4.6667

Përmbledhje

5
2
4
1
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€

nded ndërkombëtar