Hotline tonë: +49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
Mbi 150 xhel LED
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Nga një vlerë të rendit të 29 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Manikyr / Manikyr përfundimtar
Scratch rezistente, pallto shkëlqim vulë për thonjtë

Details
+

Liquid Nail Design Finish për të përfunduar vulë xhel dizajnit tuaj gozhdë dhe Akrylnägel. Kjo Versieglungsflüssigkeit shërimit pa dritës UV dhe vula vendos design tuaj gozhdë gozhdë. Përfundimi është shumë e trashë viskos Liquid është një aplikim i lehtë për të lejuar gozhdë të mos e drejtuar në shtrat gozhdë apo në gisht. Finish Nail Design Liquid është një shtesë shkëlqim të nënvizuar thonjtë tuaj.

Vulë
+

Ngurtësim përmes ajrit

Modelim thonjësh pa pajisje ngurtësuese: Zbukuroni thonjtë natyral ose thonjtë artificial pa pajisje teknike,duke mos qenë të varur nga energjia elektrike. Produktet e shënuar me këtë etiketë ngurtësohen vetvetiu përmes ajrit.

Feedback
+

Vlerësimet e përgjithshme

4.375

Përmbledhje

5
5
4
2
3
1
2
1
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€

nded ndërkombëtar