Hotline tonë: +49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
Mbi 150 xhel LED
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Nga një vlerë të rendit të 29 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Manikyr / Manikyr përfundimtar
Vylet-Nails top coat për fund të përsosur për të pikturuar thonjtë tuaj

Details
+

Vylet-Nails Nail Design Top ndërpreu Qendra dhe vula të gjitha shtresat e projektimit përfundon gozhdë bojë. Vylet-Nails Nail Design Top Qendra është për dizajn gozhdë profesional direkt nga prodhuesi Vylet-thonjve.

- Nailldesign Vylet-Nails Nail Design Top Qendra është projektimi i shkëlqim të lartë gozhdë zeroja-rezistente shtresë e lartë

- përshpejtuar shërimin e

- Nailldesign Vylet-Nails Nail Design Top Qendra Nail Design është veshja perfekt mbrojtëse

Përmasat
+

0.032 Metër (m)
0.03 Metër (m)
0.077 Metër (m)

Vulë
+

Ngurtësim përmes ajrit

Modelim thonjësh pa pajisje ngurtësuese: Zbukuroni thonjtë natyral ose thonjtë artificial pa pajisje teknike,duke mos qenë të varur nga energjia elektrike. Produktet e shënuar me këtë etiketë ngurtësohen vetvetiu përmes ajrit.

Feedback
+

Vlerësimet e përgjithshme

4

Përmbledhje

5
0
4
2
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€

nded ndërkombëtar