Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €

Markat

Ne ju ofrojmë një gamë gjithëpërfshirëse të markave ndërkombëtare më të ndryshme, të patentuara dhe cilësore të tilla si Vylet-Nails, Naileon, American Line, Youmaxx, Euro-Line, Konad, Promed, Hartmann, Elomed, NDED - Nail Design Exclusive Discovery e shumë të tjera. Gjeni produktin tuaj të preferuar nga 8000 produktet e markave. Ne i dërgojmë produktet tona në madhësi të ndryshme në mënyrë që ju të gjeni atë çfarë ju nevojitet. Vizitoni dyqanin tonë kur të dëshironi, e do të frymëzoheni plotësisht.

nded

nail design exclusive discovery

Marka jonë, ofron cilësi të lartë për një buxhet të ulët. Ideale për fillestarët, studiot e thonjve dhe shitësit. Përfitimet nga kërkimet intensive dhe niveli më i lartë i kujdesit përçojnë gamën e gjerë të serisë së produkteve nded.

American-Line

Simply the best

Motoja këtu është luks në majat e gishtërinjve. Kënaqini thonjtë tuaj dhe klientët tuaj me kërkimet më të mira amerikane. Bashkëpunimi intensiv ndërmjet departamentit të kërkimit dhe disenjatorëve të mirënjohur të thonjve e ka bërë këtë markë luksin që është sot. Një ëndërr për çdo person që dashuron dizenjinim e thonjve – me linjën tonë American Line – dizenjimi i thonjve bëhet art.

Euro-Line

Solutions for beautiful

Një markë cilësore që synon botën. Linja jonë e kërkuar Euro-Line është një produkt lider që përdoret dhe shitet në të gjithë botën. Ne keni angazhuar zemrat dhe shpirtin në kërkimet këtu që të plotësojmë kërkesat e larta të industrisë së sotme të dizenjimit të thonjve. Ju do të kënaqeni dhe do të çuditeni se sa e lehtë është të përdoret kjo linjë dhe sa të shkëlqyera janë rezultatet. Cilësi me çmime shumë të mira, kjo gjithashtu do t'i kënaqë klientët tuaj.

Nail-Eon

Quality is our passion

Përveç cilësisë së lartë, risisë teknike ne ofrojmë edhe xhel shkëlqimi të mrekullueshëm me të gjitha aksesorët. Çdo gjë është e cilësisë më të lartë dhe bazuar mbi kërkimet më të fundit. Të gjitha pajisjet NAIL-EON testohen nga TÜV-SÜD dhe prodhohen sipas standardeve më të larta. NAIL-EON ofron 3 vjet garanci për të gjitha pajisjet.

Xheli jonë shkëlqyer krijon një tërheqje të parezistueshme në thonjtë tuaj. Kërkimi dhe durimi kanë formuar bazën e zhvillimit të këtij produkti që t'ju lejojë të përfitoni nga intensiteti i tij që zgjat. Pavarësisht karakteristikave të tija robiste, ne ofrojnë produkte me të cilat ju mund ta hiqni xhelin shkëlqyes nga thonjtë tuaj. Një arritje në përpjekjet tona të kërkimit.

Që nga limat më të mira për thonjtë deri tek llambat UV, ne ofrojmë të gjitha pajisjet teknike që ju nevojiten për bërë dizenjimin profesional të thonjve. Të gjitha produktet tona janë certifikuar nga TÜV-SÜD dhe ofrojnë cilësi dhe garantojnë kënaqësi. Të provuara dhe të testuar nga ne personalisht, ato janë të një cilësie të shkëlqyer.

Vylet Nails

Award winning nails

Seritë tona Vylet Nails korrespondojnë me standardet më të larta dhe janë tejet të shumanshme. Kërkimet tona kanë cilësi të unifikuar dhe perfeksion në tre seritë e produkteve.

Vylet Nails Revolution

Vylet Nails Revolution për dizenjuesit e thonjve që i venë rëndësi të madhe lehtësisë së përdorimit dhe jetëgjatësisë ekstreme. Filloni një revolucion në dizenjimin e thonjve, dhe krijoni një emër për veten me xhelin tonë të markës.

Vylet Nails Elements

Hijeshoni veten dhe klientët me shkëlqimin natyral parësor të serive tona Vylet Nails Elements . Natyralja dhe klasikja janë bashkuar në një përzgjedhje të madhe të produkteve. Përfitoni nga përvoja e dizenjuesve të mirënjohur të thonjve që kanë futur njohuritë e tyre më të mira në kërkimin për këto produkte.

Vylet Studio Edition

Style like a star! Jepuni thonjve tuaj dhe atyre të klientëve tuaj një pamje vërtetë Hollivudiane. Me produktet tona spektakolare të linjës Vylet Nails për studiot nuk ka kufij për imagjinatën tuaj. Shumë vite kërkime kanë sjellë magjinë tek thonjte e njerëzve dhe një buzëqeshje të fytyrën e njerëzve.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar