Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €

materiale base (Një listë nga Claudia Colli)

già acquistato

NDED xheli përfundimtar NDED 15 ml NDED xheli përfundimtar NDED 15 ml
3,16 € *
21,07 € / 100 ml
xhel UV French Soft Bardhë  | NDED 5 ml xhel UV French Soft Bardhë | NDED 5 ml
3,16 € *
63,20 € / 100 ml
NDED xhel mbushës NDED 15 ml NDED xhel mbushës NDED 15 ml
3,16 € *
21,07 € / 100 ml
nded Nagelhautentferner 15 ml nded Nagelhautentferner 15 ml
2,72 € *
18,13 € / 100 ml
NDED pluhur akriliku E bardhë | 30 g NDED pluhur akriliku E bardhë | 30 g
5,79 € *
19,30 € / 100 g
Druri shkopinj portokalli Druri shkopinj portokalli
0,07 € *
0,29 € / 100 g
nded tretës akriliku nded tretës akriliku
5,51 € *
5,51 € / 100 ml
NDED tamponë në formë rrotulle NDED tamponë në formë rrotulle
3,08 € *
1,34 € / 100 g
NDED pluhur akriliku Rozë | 30 g NDED pluhur akriliku Rozë | 30 g
4,39 € *
14,63 € / 100 g
nded trajtim me kalcium 15 ml nded trajtim me kalcium 15 ml
2,72 € *
18,13 € / 100 ml
nded Primer - abetare për thonjtë 15 ml nded Primer - abetare për thonjtë 15 ml
3,81 € *
25,40 € / 100 ml
NDED pluhur akriliku Qartë | 30 g NDED pluhur akriliku Qartë | 30 g
4,29 € *
14,30 € / 100 g
nded Thonjsh pastruese Standard 100 ml nded Thonjsh pastruese Standard 100 ml
6,33 € *
6,33 € / 100 ml
nded Akrilik Liquid Premium 100 ml nded Akrilik Liquid Premium 100 ml
7,14 € *
7,14 € / 100 ml
NDED shtresa e sipërme 15 ml NDED shtresa e sipërme 15 ml
4,71 € *
31,40 € / 100 ml
Shabllone për manikyr French U-formë Shabllone për manikyr French U-formë
1,53 € *
4,78 € / 100 g
Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar