Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €

materiale fondamentale (Një listë nga giada)

NDED xhel mbushës NDED 5 ml NDED xhel mbushës NDED 5 ml
3,16 € *
63,20 € / 100 ml
NDED xhel me ngjyrë pastele Pink Cream | 5 ml NDED xhel me ngjyrë pastele Pink Cream | 5 ml
6,33 € *
126,60 € / 100 ml
NDED xhel me ngjyrë PURE Straight zezë | 5 ml NDED xhel me ngjyrë PURE Straight zezë | 5 ml
3,97 € *
79,40 € / 100 ml
NDED forcues thonjsh 15 ml NDED forcues thonjsh 15 ml
2,72 € *
18,13 € / 100 ml
NDED xhel me ngjyrë PURE Scarlet | 5 ml NDED xhel me ngjyrë PURE Scarlet | 5 ml
3,97 € *
79,40 € / 100 ml
NDED tamponë në formë rrotulle NDED tamponë në formë rrotulle
3,08 € *
1,34 € / 100 g
11,39 € *
nded Nagelhautentferner 15 ml nded Nagelhautentferner 15 ml
2,72 € *
18,13 € / 100 ml
NDED ngjitës special për tipsa 2 g NDED ngjitës special për tipsa 2 g
0,64 € *
32,00 € / 100 g
NDED xhel faza 1 qartë | NDED 50 ml NDED xhel faza 1 qartë | NDED 50 ml
16,24 € *
32,48 € / 100 ml
NDED mbulues tipsash NDED mbulues tipsash
2,72 € *
18,13 € / 100 ml
NDED pastrues special thonjsh Clear | 1000 ml NDED pastrues special thonjsh Clear | 1000 ml
13,64 € *
13,64 € / 1000 ml
NDED xhel faza 1 qartë | NDED 15 ml NDED xhel faza 1 qartë | NDED 15 ml
5,97 € *
39,80 € / 100 ml
NDED pastrues manikyri 1000 ml NDED pastrues manikyri 1000 ml
11,21 € *
11,21 € / 1000 ml
Druri shkopinj portokalli Druri shkopinj portokalli
0,07 € *
0,29 € / 100 g
NDED Ultrabond  laps mbushës NDED Ultrabond laps mbushës
3,12 € *
7,80 € / 100 g
NDED stabilizator pa ekran 15 ml NDED stabilizator pa ekran 15 ml
5,06 € *
33,73 € / 100 ml
NDED xhel me ngjyrë EDITION NDED xhel me ngjyrë EDITION
2,59 € *
51,80 € / 100 ml
NDED xhel me ngjyrë metalike NDED xhel me ngjyrë metalike
from 3,97 € *
79,40 € / 100 ml
NDED xhel me ngjyrë PURE Straight White | 5 ml NDED xhel me ngjyrë PURE Straight White | 5 ml
3,97 € *
79,40 € / 100 ml
NDED xhel me ngjyrë pastele Yellow Cream | 5 ml NDED xhel me ngjyrë pastele Yellow Cream | 5 ml
6,33 € *
126,60 € / 100 ml
NDED xhel me ngjyrë pastele Electric Fire | 5 ml NDED xhel me ngjyrë pastele Electric Fire | 5 ml
6,33 € *
126,60 € / 100 ml
NDED xhel me ngjyrë pastele NDED xhel me ngjyrë pastele
1,29 € *
25,80 € / 100 ml
NDED xhel me ngjyrë dhe me shkëlqim NDED xhel me ngjyrë dhe me shkëlqim
2,59 € *
51,80 € / 100 ml
NDED xhel me ngjyrë metalike Biscuit | 5 ml NDED xhel me ngjyrë metalike Biscuit | 5 ml
3,97 € *
79,40 € / 100 ml
NDED xhel me ngjyrë pastele Blue Cream | 5 ml NDED xhel me ngjyrë pastele Blue Cream | 5 ml
6,33 € *
126,60 € / 100 ml
NDED xhel me ngjyrë PURE Blood Red | 5 ml NDED xhel me ngjyrë PURE Blood Red | 5 ml
3,97 € *
79,40 € / 100 ml
NDED xhel me ngjyrë verore Candy | 5 ml NDED xhel me ngjyrë verore Candy | 5 ml
1,29 € *
25,80 € / 100 ml
NDED xhel me ngjyrë EDITION NDED xhel me ngjyrë EDITION
1,29 € *
25,80 € / 100 ml
NDED xhel me ngjyrë PURE NDED xhel me ngjyrë PURE
2,26 € *
45,20 € / 100 ml
NDED shtresa e sipërme 15 ml NDED shtresa e sipërme 15 ml
4,71 € *
31,40 € / 100 ml
Ngjitëse të bardha për thonj Ngjitëse të bardha për thonj
0,29 € *
-61%
Temina për thonj Smeraldi Temina për thonj Smeraldi
0,14 € *
0,70 € / 100 g
-42%
NDED manikyr përfundimtar 15 ml NDED manikyr përfundimtar 15 ml
2,34 € *
15,60 € / 100 ml
NDED xhel me ngjyrë EDITION NDED xhel me ngjyrë EDITION
1,29 € *
25,80 € / 100 ml
Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar