Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Nail Art
KONAD Sheshi vulosje Image Plate - shumë motive
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

Përveç dëshiruar klishe vulosje bojë, një kruese dhe një pullave të veçanta janë të nevojshme për zbatimin e KONAD vulosje Teknologjisë. Të gjitha veglat janë ___- dyqan në dispozicion si pajisje individuale ose në një grup praktik në ___ 0_1. KONAD Sheshi vulosje Image Plate është bërë i vulosur metali-të lirë dhe mund të përdoret pa pushim me kujdes të mirë.

Për aplikimin e metodës së KONAD gozhdë vulosje duhet të jenë të përgatitur mirë për të të jetë sipërfaqja e saj të pastër dhe të thatë. Special, i ngadalshëm-tharje bojë vulosje është aplikuar në temë dhe scraped qetë me kruese. Më pas, motiv vulosje mund të regjistrohen me vulën dhe transmetuar me një lëvizje kodrina në gozhdë. Rezultati në gozhdë gozhdë artit që mund të shihet. Motivet si dhe ngjyrat mund të kombinohen lirisht dhe për të krijuar një dizajn gozhdë që vepron si unike si të përsosur. Kështu, harton vulosje përmbahet gozhdë të gjatë, një pallto të lartë është aplikuar. Pas shërimin, ky mbron shërbimin gozhdë gjatë dhe të besueshëm dhe siguron shndrit qëndrueshme.

Feedback
+

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar