Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Nail Art
KONAD Mbledhja vulosje Image Plate - shumë motive
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

Me KONAD Collection vulosje Image Stampa saktë Nailstyling është veçanërisht e lehtë. Shablloni është bërë prej metali dhe mund te perdoret ne trajtimin kujdesshëm përsëritur. Rezultate optimale mund të arrihet me ngjyra KONAD vulosje. Këto janë gjithashtu ___- ___ dyqan 0_1.

Për të përsosur vulosje pas ___ ___- metodë 0_12, një polish gozhdë vulosje në dëshiruar Ngjyrë dhe një magnet dhe një pullë përveç një template përputhen kërkuar. Vulosje gozhdë polishes kanë avantazhin se ata thatë më ngadalë dhe kështu të mundësojë një operacion të qetë dhe të saktë në krahasim me polishes gozhdë të tjera. Të gjitha pajisjet e punës janë në dispozicion si komponenteve individuale ose si një grup në dyqan. Polish gozhdë është aplikuar në template KONAD Mbledhja vulosje dhe pastaj zbutur off me kruese. Gozhdë Fakultativ për vulosje dizajne të ndryshme mund të komplotuar në ngjyra të ndryshme. Vula është marrë subjektin e template dhe transferuar atë shpejt me një lëvizje kodrina në sipërfaqe të përgatitur gozhdë. Nëse gozhdë është e përfunduar zbukuruar, një pallto të lartë siguron që aplikimi vulosje mban gjatë të qëndrueshme me shkëlqim dhe embellished gozhdë.


Përmasat
+
0.002 Metër (m)
0.254 Metër (m)
0.18 Metër (m)
Feedback
+

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar