Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Nail Art / Laps për artin e thonjve

Laps për artin e thonjve

Laps për thonj Laps për artin e thonjve Laps për thonj
1,35 € *
5,63 € / 100 g
Laps për thonj Glitter Argjendi | NDED Laps për artin e thonjve Laps për thonj Glitter Argjendi | NDED
0,41 € *
1,71 € / 100 g
-70%
Një pikturë Stroke ngjyra 8 ml Laps për artin e thonjve Një pikturë Stroke ngjyra 8 ml
from 1,95 € *
24,38 € / 100 ml
Laps për thonj Chrome | NDED Laps për artin e thonjve Laps për thonj Chrome | NDED
0,41 € *
1,71 € / 100 g
-70%
Crayons artit gozhdë Laps për artin e thonjve Crayons artit gozhdë
from 2,00 € *
8,33 € / 100 g
Laps për thonj Laps për artin e thonjve Laps për thonj
0,41 € *
0,82 € / 100 g
-70%
Laps për thonj Zi | NDED Laps për artin e thonjve Laps për thonj Zi | NDED
0,41 € *
1,71 € / 100 g
-70%
Nail art përzierjen pjatë Laps për artin e thonjve Nail art përzierjen pjatë
0,95 € *
5,00 € / 100 g

Pikturoni si një artist. Linjat më fine mbi sipërfaqet më të vogla, figura dhe objekte filigrani të punuar në detaj dhe të përshtatura mbi një thua – ky është arti i thonjve. Penela të rëndomtë dhe vegla pune të ngjashme nuk mund të përdoren këtu – arti i thonjve kërkon linja kaq fine sa motivet mbi thua mund të realizohen vetëm me të ashtuquajturin stilolaps të thonjve. Stilolapsi i thonjve është një flakon 10 ml i mbushur me manikyr dhe i pajisur me një majë metalike shumë fine, i cili bën të mundur realizimin e punëve të imta në mënyrë ekzakte mbi një thua të vogël. Sigurisht që ju mund të përdorni edhe motivet e gatshme si Sticker apo Bindnis, të cilat mund të ngjiten mbi thua – por motivet e realizuar me dorë janë shumë herë më të bukura, ato mund të rrezatojnë në 48 ngjyra të ndryshme. Ju mund ta gjeni stilolapsin e thonjve si një manikyr të thjeshtë një ngjyrësh ose në ngjyra metalike, në ngjyra me shkëlqim ose në kombinime ngjyrash.

Stilolapsat e thonjve vijnë direkt nga prodhuesi. Ne garantojmë cilësi të mirë dhe produkte që i përgjigjen standardeve evropiane në çdo aspekt. Stilolapsi i thonjve është i thjeshtë në përdorim ndaj ai bën të mundur realizimin e punimeve më të imta me manikyr me ngjyra mbi thonj natyralë apo artificialë. Ju nuk keni nevojë për talent të veçantë apo për trajnim për të realizuar me këtë laps një mrekulli të vogël mbi thoin tuaj. Juve ju nevojitet vetëm pak fantazi dhe një dorë e qetë. Ose një artist thonjsh që të bëjë këto dizenjo për ju. Pasi Stilolapsi i thonjve mund të përdoret edhe në një studio thonjsh.


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€