Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Nail Art
Nailart petë vetë-ngjitës retro style - një kontakt 1970
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

Nëse gozhdë do të marrë një dizajn shumë të veçantë, nxjerr në pah gozhdë gozhdë arti është vetë-ngjitës - style Retro ideale. Harton verbuar në stil retro sjell në mendje thekse në gozhdë, të cilat janë të shkëlqyera si diçka tërheqëse. Për shkak të trashësisë së ulët e filmit mund te aplikohet lehtësisht në ndërtues ose nën vule.
Puna me gozhdë artit gozhdë petë ngjitës - stil Retro është e lehtë. Thonjtë në si zakonisht, filmi mund të përfshihen brenda Aufbaugels ose mund të rrinë vetëm nën pallto të lartë ose. E rëndësishme për fiksim të sigurt e afishe Naiart është një sipërfaqe të pastër dhe të thatë. Është gjithashtu e rekomanduar, pak ashpërsoj pjatë gozhdë me tampon. Filmi Naiart është i prerë në formën e duhur, me piskatore, motiv mund të hiqet me kujdes nga mbartës dhe të vendoset në gozhdë në vendin e dëshiruar. Duke shtypur lehtë filmi është fikse dhe pastaj mund të jetë i mbrojtur përgjithmonë me një shtresë e ndërtues ose direkt nëpërmjet vulës. Për një shkëlqim të gjatë buffing gozhdë përfunduar ose përdorimin e lustrim të naftës ofron.

Përmasat
+
0.006 Metër (m)
0.105 Metër (m)
Feedback
+

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar