Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 49 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Nail Art
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017
Nail art pops për prezantim ose ushtrimin në dizajn thonjve
Details
+

Kjo nail art Pops të përbëhet nga një tip në të cilën një kallam që i bashkëngjitet për trajtimin më të mirë. Këto pops mund të krijojë një mënyrë të thjeshtë dizajne të ndryshme thonjsh dhe le krijimtarinë e tij drejtuar falas. Me praktikë dhe një shumë të krijimtarisë për të marrë harton më të mirë, por do të donte për të ushtruar një nuk ka gjithmonë thonjtë e tij. Modelet nuk janë edhe gjithmonë. Për këtë arsye, nail art Pops zgjidhje më e lehtë për të mësuar teknikat sculpturing dhe të marrërutinë është i nevojshëm në dizajn thonjsh.

Për konsumatorët pops thonjsh mund të jetë shumë praktike. Shumica e konsumatorëve nuk kanë asnjë ide të vërtetë atë që ju dëshironi të keni kohë për një art thonjsh. Me Pops , ju lehtë mund të tregojnë klientët tuajartit thonjsh. Kështu, vendimi i harton thonjsh është bërë më e lehtë dhe konsumatori merr të njëjtat tregon një pasqyrë në diversitetin e ofertës tua .

Ngjyra të ndryshme mund të shfaqet edhe më mirë. Ngjyrae drejtë është zakonisht vetëm të vërtetë të dukshme kurxhel ose korresponduese dhe akrilik ngjyra janë aplikuar në një majë.


Feedback
+

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar