Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Nail Art
Forma tyl për thonjtë të veçanta - Rrjeti thonjsh
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

Made e tyl në artin ngjyra të ndryshme thonjsh është rrjeti. Kjo stoli nga forma e kategori është harton shumë të veçantë në thonjsh dhe i jep një cilësi neto-si që tërheq vëmendjen për vete. Rrjeti mund të përdoret si një zbukurim në thonjsh ose në lidhje me stilin francez.

Si pjesë e thonjsh artit xhel rrjetin modellage është e përfshirë mbi thonjsh. Në hapin e parë të thonjsh natyrore si zakonisht përgatitur, të veshura me abetare dhe të veshura me xhel bazë. Përmes një shtresë të kontaktit të thonjsh është e mbrojtur nga njollë. Tüllnetz sillet në formën e dëshiruar dhe vendoset në një shtresë të njomë Aufbaugels. Atëherë forma janë të veshura me një shtresë të xhel dhe janë të fiksuara në mënyrë edhe në thonjsh. Pas shërimin e thonjsh është modeluar më tej në shtresën e fundit është aplikuar si një shtresë e mbarimit të lartë. Veshje parashikon një zeroja-rezistente dhe rezistent pjatë thonjsh me një fund të gjatë. Një pastrim me të pastër ose një trajtim lustrim me vaj rrit faktor shndrit përveç kësaj.

Feedback
+

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar