Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Nail Art
Art ekstravagante gozhdë frymëzuar nga natyra - lë skelet
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

Sheet në Sheets skelet për nailart krejtësisht të veçantë dhe të përshtatshme në mënyrë ideale për të krijuar artin gozhdë e një lloji tjetër. Strukturat delikate fletë mund të jetë e kombinuar me stilin francez ose gels ngjyra. Së fundi, këto gozhdë organike është e mbyllur dhe mbetet kështu përgjithmonë rrezatues dhe të qëndrueshme.
Fletët skeletore janë aplikuar në gozhdë xhel nga një prerje fletë me madhësi dhe është vendosur në xhel lagësht. Dizajni këtu është plotësisht i lirë, ata mund të përfshijë një ose xhel-mehrfahrige shtresa ose përdorimin e Spezialgelen për shembull me shkëlqim apo efekt margaritar. Advance gozhdë është formuar si zakonisht me abetare, xhel bazë dhe ndërtues xhel. Para aplikimit të formave është e këshillueshme për të aplikuar një ndërtues shtresë për të shmangur njollë e gozhdë natyrore. Nëse gozhdë xhel shërimin dhe fletë, sipërfaqja është e mbuluar nëse është e nevojshme me një tjetër shtresë të xhel. Përfundimi i modelimit me fletë skelet formon një vulë. Top Coat ose nënshkrimin xhel kusht pjatë gozhdë me një ndriçim të madh dhe të sigurojë qëndrueshmëri të gjatë të këtyre natyrës-frymëzuar gozhdë artit.

Feedback
+

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar