Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €

Ordine di Dicembre (Një listë nga Simona)

NDED xhel mbushës NDED | 30 ml NDED xhel mbushës NDED | 30 ml
9,71 € *
32,37 € / 100 ml
NDED tamponë në formë rrotulle NDED tamponë në formë rrotulle
2,99 € *
1,30 € / 100 g
NDED pastrues special thonjsh Clear | 1000 ml NDED pastrues special thonjsh Clear | 1000 ml
9,98 € *
9,98 € / 1000 ml
NDED xhel me ngjyrë metalike NDED xhel me ngjyrë metalike
2,59 € *
51,80 € / 100 ml
NDED xhel me ngjyrë PURE NDED xhel me ngjyrë PURE
2,59 € *
51,80 € / 100 ml
NDED xheli përfundimtar NDED | 50 ml NDED xheli përfundimtar NDED | 50 ml
16,24 € *
32,48 € / 100 ml
NDED xhel faza 1 Qartë | NDED | 30 ml NDED xhel faza 1 Qartë | NDED | 30 ml
9,71 € *
32,37 € / 100 ml
NDED xhel me ngjyrë PURE Amarena | 5 ml NDED xhel me ngjyrë PURE Amarena | 5 ml
1,99 € *
39,80 € / 100 ml
Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar