Jua falim kostot e transportit! Për porosi me vlerë nga 119 € * vetëm për dërgimin me DHL për në

Kategoritë

Produktet e shënuar me këtë logo janë çertifikuar nga TUV SUD.

Ju jeni këtu: Avantazhet për tregtari thonjve!

Avantazhet për tregtari thonjve!

Avantazhet për tregtari Nail Art!

Mirë se vini në të gjitha Salons gozhdë dhe shpërndarësit!

Dashur Owner Studio,

ne të sigurojë një shpjegim të shkurtër të asaj se si ju mund të krijoni me ne si një prodhuesi kryesor me sallon platforma tuaj gozhdë shitjeve të reja dhe kanalet e shpërndarjes.

Me patentuar tonë private etiketë EON thonjsh, nded, Youmaxx, zbulimin dhe dizajn të veçantë Euro-Line dhe produkte të quajtur si Line amerikan, Konad, Elomed, Hartman, PROMED, ​​Elina dhe Vylet-thonjve ne jemi teknikisht cilësia deri përpara. Më shumë se 150.000 konsumatorë të kënaqur dhe më shumë se 13.000 tregtarët në mbi 200 vende të flasin për veten e tyre.


Salons gozhdë të gëzojnë me ne kushte të veçanta të tilla si

    Mallrat unlabeled
    Çmimet tregtari lidhur
    Ulja në masë për shisheve vet
    Ne të shtypura dhe të etiketojë produktet me emrin tuaj ose emrin e markës
    Ne gjithashtu të mbushur kupa tuaj dhe shishe
    u.v.m

Avantazhi i produktit unlabeled ju ofron një mundësi të madhe për të aplikuar etiketat e tyre dhe pastaj të ofrojnë këtë klientët tuaj. Të gjitha të dhënat e nevojshme të sigurisë fletë ose përbërësit mund të sigurohet nga ne në një kohë të shkurtër.

Nëpërmjet çmimet studio të mëdha që ne ofrojmë, ju mund të llogarisë çmimet tuaja në mënyrë që ju nuk mund të më parë.

Kur blerjen e sasive të mëdha në varg prej 1000ml - 5000ml ju japim mundësinë të shishe vetë produktit. Kjo lejon fitime të konsiderueshme për ju.

Ju mund të shesin ndonjë produkt direkt në sallon tuaj gozhdë apo proces. Me qasje në Portals pazar dhe sheshe online të tilla si Ofruesit eBay ose tjetër ju gjithashtu keni mundësi për të ofruar mallra tuaj kudo në rrjet, në mënyrë që të arrihet një gamë të gjerë të konsumatorëve. Në varësi të aksesit të konsumatorëve madhe madhe shans për të fituar.

Mos e humbisni shansin si ju bërë një profesionist të shitjes! Me ne si një prodhuesit markë të cilësisë dhe furnizuesit është e lehtë.

Ne shikojmë përpara për një bashkëpunim të suksesshëm!
Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€

nded ndërkombëtar

Asnjë Artikuj mund të jetë që përputhet me kriteret e kërkimit tuaj. Ju lutemi të vini një fjalë të ndryshme kërkimi dhe provoni përsëri.
A keni një sugjerim për një artikull të ri? Ju jeni të mirëpritur të na tregoni.