Hotline tonë: +49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
Mbi 150 xhel LED
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Nga një vlerë të rendit të119 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!

Tani vetë-punësuar.

Tani vetë-punësuar.

Mirëpritur të gjithë klientët e rinj!

Zonja dhe zotërinj,

ne të sigurojë një shpjegim të shkurtër se si ju mund të hyjë në botën tonë si një prodhues dhe furnizues të cilësisë markë, si një studio apo sallon gozhdë lëvizshme lehtë në botën e dizajnit gozhdë.

Salons gozhdë dhe designers e tyre duhet të kenë një: Cilësia

Salons gozhdë Shumë nuk janë vetëm këtë dhe janë mbyllur më shpejt përsëri si ata u hapën.

Me patentuar tonë private etiketë EON thonjsh, nded, Youmaxx, zbulimin dhe dizajn të veçantë Nail Euro-Line dhe produkte të quajtur si Line amerikan, Konad, Elomed, Hartman, PROMED, Elina dhe Vylet-thonjve ne jemi teknikisht cilësia deri përpara. Më shumë se 150.000 konsumatorë të kënaqur dhe më shumë se 13.000 tregtarët në mbi 200 vende të flasin për veten e tyre.

Me produktet tona me cilësi premium, ju do të krijojë një fillim të suksesshëm dhe të qetë për të bindur konsumatorët Selbständigkleit në mënyrë gjithnjë e më shumë të aftësive tuaja.

Ne mund t'ju ofrojmë gjithçka që ju nevojitet për një fillim të suksesshëm në zonën sallon gozhdë.

Mos e humbisni shansin dhe të vetë gozhdë designers! Një fillim i është bërë kështu që ndoshta një sallon gozhdë celular për të raportuar në zonën tuaj komerciale për të ndërtuar një bazë të konsumatorëve të vazhdojë të rritet. Partner me ne si një referencë nuk është një problem.

Një qira e pronës komerciale është për një sallon gozhdë celular nuk është e nevojshme, kështu që ju lehtë mund të fillojnë në shtëpinë tuaj të biznesit të saj të vogël.

Ne shikojmë përpara për një bashkëpunim të suksesshëm!
Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€

nded ndërkombëtar